USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку Василь Попадюк мистецтвом лікував бійців АТО

7 Квітня 2015 14:07
Українського скрипаля-віртуоза Василя Попадюка, який більше 20 років проживає в Канаді, знає весь світ.

Цього профі–музиканта західна преса називає Королем скрипки та сучасним Паганіні. Василю Попадюку на всіх континентах стоячи аплодували королі і королеви, мільярдери і шейхи, президенти і прем’єри. Куди б не приїхав музикант зі своєю командою Papa Duke Band, усюди він бажаний та почесний гість.

6 квітня волиняни мали унікальну можливість послухати і побачити гру світової зірки на концерті, який відбувся у Луцьку в обласному драмтеатрі ім. Т.Г.Шевченка. Незабутні враження від гри скрипаля отримали його шанувальники.

Але ще більш приємні враження, як від музиканта і як від людини, отримали волинські бійці, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів. У рамках проекту «Митецька терапія», який реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь», за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, відбулася зустріч відомого митця з воїнами безпосередньо у шпиталі.

Василь Попадюк у невимушеній і дружній атмосфері поспілкувався з бійцями, розповів про свою творчість, благодійну діяльність, яку він проводить в Канаді і в Україні
для підтримки воїнів АТО. Бійці були зворушливі не тільки простотою спілкування з цією всесвітньовідомою особистістю, його мудрим словам і побажанням якнайшвидшого одужання, зняття психологічної напруги і відновлення душевної рівноваги, але і майстерністю виконання на скрипці музичних композицій на відомі українські пісні та світові шлягери, які в імпровізованому концерті під час зустрічі подарував Василь Попадюк.

На згадку про зустріч з бійцями АТО головний лікар обласного госпіталю інвалідів Тетяна Масікова подарувала всесвітньовідомому музиканту з Канади квіти і Ангела Охоронця ручної роботи волинських майстрів.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов у подячному слові для маестро Василя Попадюка наголосив, що такі щирі і невимушені творчі зустрічі з бійцями іноді краще лікувальної терапії, бо мистецька терапія лікує не тільки тіло людини, а головне – розум і душу.

Василю Попадюку він вручив на згадку про цю незабутню зустріч картину з зображення Замку Любарта.

Усі бійці, які проходять реабілітацію у госпіталі інвалідів, бурхливими оплесками проводжали талановитого українця з Канади і віртуозного музиканта Василя Попадюка і запевнили усіх, хто був на зустрічі, що з таким позитивним настроєм, вони і надалі готові з подвійною силою захищати цілісність та суверенітет України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вк Показати IP 7 Квітня 2015 16:43
Талантище!!!!! Та і людина - супер!!!!! Здоров"я, наснаги, Божоі ласки!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus