USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку показали «сім кроків патріота»

13 Листопада 2014 13:43
У навчально-виховному комплексі №26 започатковано традицію проведення пізнавально-патріотичної гри «Ми - українці».

На свято запросили солдата 51 механізованої бригади учасника АТО Тараса Самчука, офіцера-психолога в/ч1141 Кирила Іванова. Вони поділилися з дітьми своїми думками з приводу того, кого можна вважати справжнім патріотом, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Нагадаємо, що 11 листопада організували черговий тур змагань серед учнів 8-9-х класів, метою якого були розвиток колективної творчості, комунікативних здібностей, пізнавального інтересу до української мови, формування вміння відстоювати власну думку, працювати командою, а найголовніше – виховання активної громадянської позиції, поваги до своєї Батьківщини, почуття гордості, що ти українець.

У структурі гри передбачено проведення 6 раундів, а саме: «Сім кроків патріота» (висловлення власної позиції стосовно кроків сходження дорогою патріота), конкурс презентацій «Душа болить за рідну Україну», «Полум’яні патріоти рідного краю» (виступ з інформацією про славетну постать Волині), «Лист солдату», «Конкурс патріотичної поезії» та конкурс капітанів «Я і сучасна національна історія».

Усі без винятку учнівські виступи вражали щирістю, відкритістю, в них відчувалися біль, підтримка, непереборне бажання жити під мирним небом, бути гідними своїх предків та сучасників, бути шанованими іншими людьми та державами.

Віримо, що слова «Україна понад усе!» будуть не формальним гаслом, а непорушним життєвим кредо наших дітей, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus