USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкрили нове дитяче містечко

3 Червня 2017 16:25
Сотні дітей та дорослих зібралися на відкритті нового містечка «Карамелька» на 40-му кварталі в Луцьку. Відвідувачі парку в захопленні від побаченого, а будівельники запевняють, що це тільки початок розвитку інфраструктури в цій зоні.

Урочисте відкриття новозбудованої відпочинкової зони відбулося 3-го червня. Розташована «Карамелька» в парку на розі вулиць Конякіна та Гордіюк.

Для дітей підготували справжнє свято, адже в програмі – низка розважальних заходів, атракцій та конкурсів. Зокрема, з дітьми гралися веселі аніматори, ростові ляльки та міми. Також потішило малят шоу мильних бульбашок та музичні й акробатичні виступи шкільних колективів. Окрім цього, драйву додала й дискотека від DJ «Міньйон».

Серед учасників свята й 11-річний Вадим. Хлопець каже, що раніше боявся тут гуляти.

«У цей парк я приходив нечасто, адже бувало й страшно тут бути, бо ходили наркомани чи збиралися алкоголіки. Погано було й те, що кругом були зарослі. А тепер все так змінилося… Хоча я живу трохи далі звідси, але приходимо сюди з друзями, бо тут гарно, є де розважитися, відпочити, й не боїшся, що з кущів хтось вибіжить», - ділиться враженнями хлопчина.
На відкритті дитячого містечка перерізав стрічку виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук.
Він наголосив, що такі проекти – це приклад успішної співпраці із соціально відповідальним бізнесом, та подякував генеральному директору ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат» Руслану Вайману, який це все реалізував.

«Це саме те, заради чого ми живемо – заради дітей, яким маємо дати щасливе дитинство. Приємно й те, що за день до відкриття на майданчику було біля сотні людей, а на відкритті містечка ми бачимо порядок, жодний папірець не валяється, що говорить високий рівень культури. Я повірив, в України є майбутнє, й велике, якщо кожен із нас докладатиме максимум зусиль, аби розвивати місто й берегти те, що маємо», - наголосив Руслан Вайман.
Зауважимо, що вартість дитячого містечка «Карамелька» сягає близько 400 тисяч гривень, його урочисто передали на баланс Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 3 Червня 2017 17:05
як кошерно
34 до дідо Показати IP 5 Червня 2017 08:58
І всі різко забули що там вирізали парк, стадіону не стане, Надточій взагалі було передвиборчою програмою що там не буде вирубки, на цьому пролізла у міськраду і все, вже радіє відкриттю, аж соромно дивитись на це все
валидол Показати IP 3 Червня 2017 17:11
це все класно,але чому не можна залишити коментар про новину з вчорашнім рішенням суду,щодо НОВОГО СЕКРЕТАРЯ міської ради
брежнев Показати IP 3 Червня 2017 18:42
сотни детишек на одну площадку, которые при совке в каждом дворе были и получше) смешной пиар
Таня до брежнев Показати IP 3 Червня 2017 23:14
Завжди хтось мусить усе обіс**ти.
місцевий Показати IP 3 Червня 2017 19:06
Сказав мій син, щоб не ламали майданчик, а то вуха пообриваємо. Все зроблено гарно, всім організаторам ВЕЛИКИЙ РЕСПЕКТ!!!
Лучанин Показати IP 4 Червня 2017 10:58
На деяких фото дуже виразно видно, що то саме 40-й квартал... Цікаво побачити ще дві фотосесії з цього місця: першу - пізно ввечері, другу - через місяць...
Місцевий Показати IP 4 Червня 2017 12:12
Як недивно згідний з коментатором вище...Загадять..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus