USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відновили декілька ліквідованих зупинок

7 Серпня 2019 10:01
Вісім зупинок міського транспорту, які за попереднім рішенням виконавчого комітету мали ліквідували, відновлюють.

Про це йшлося 7 серпня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як розповів в. о. керівника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа, під час запланованого демонтажу знаків зупинок громадського транспорту до міської ради почали надходити звернення мешканців, незадоволених ліквідацією деяких зупинок. Загалом надійшло 200 звернень, із яких більше 100 не містили вказівок щодо конкретних зупинок.

Тому звернення систематизували, проаналізували і розглянули на нараді робочої групи з контролю за благоустроєм зупинок громадського транспорту у місті Луцьку.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт звернув увагу на те, що на перше місце потрібно ставити потреби лучан. Він зауважив, що і в подальшому, якщо надходитимуть подібні звернення, міська рада прислухатиметься до них.

Також Григорій Пустовіт зізнався, що попередній проєкт рішення про ліквідацію зупинок був недоопрацьований.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад сказав, що згадані вісім зупинок, які відновлюватимуть, дійсно, соціально значущі для містян. Однак більшість, які ліквідували, в місті Луцьку вже давно не діяли.

Відновлять у Луцьку наступні зупинки:

- вулиця Січова (проспект Відродження, 14а);

- Волинська обласна бібліотека для дітей (проспект Волі, 52);

- церква «Нове життя» (вулиця Конякіна, 15а; навпроти будинку на вулиці Конякіна, 15а);

- вулиця Гончарівка (вулиця Львівська, 124а);

- Електротермометрія (вулиця Шевченка, 41);

- Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека (вулиця Шопена, 11; вулиця Шопена, 12).

Члени виконавчого комітету підтримати проєкт рішення, тож низку зупинок, які планували ліквідувати, внесуть до переліку зупинок міського транспорту.

Своєю чергою, член виконкому Ігор Алєксєєв наголосив, що посадовці, які підготували попередній проєкт рішення про ліквідацію зупинок, повинні понести відповідальність, адже після таких помилок міськрада несе серйозні іміджеві втрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 7 Серпня 2019 10:24
Відновили - то добре. А хто буде наказаний за підготовку дурних рішень про ліквідацію зупинок ? Чи то так легко сходить з рук ? Для чого з наших податків фінансувати утримання таких управлінців !
Віктор Показати IP 7 Серпня 2019 11:25
Ото мають чим зайнятися. То ліквідовують зупинки, то відміняють власне рішення. Всі при роботі.
Стомленийвідбрехунів Показати IP 7 Серпня 2019 11:30
Коли ж відновлять ліквідовані управлінням транспорту (Степанов) маршрутки №№4 та 23? Чи міська влада взяла за мету відрізати Вересневе від транспортного сполучення і отруїти небезпечними викидами?
Богдан Сташинський Показати IP 7 Серпня 2019 14:11
Треба продовжити роботу по лiквiдацii зупинок. Тому що час доiзду збiльшуеться i перешкоди в русi всього транспорту. У Луцьку немае проспектiв, а маршрутки стають кожнi 50 метрiв. Такого немае бiльш нiде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus