USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку відремонтують приміщення навчально-наукового медінституту

17 Лютого 2021 21:43
Капітальний ремонт запланували в навчально-науковому медичному інституті, що знаходиться на третьому поверсі Аудиторно-лабораторного корпусу №2 Волинського національного університету імені Лесі Українки, який розташований на вулиці Потапова, 9 у Луцьку.

ВНУ імені Лесі Українки оголосив торги на платформі Prozorro для пошуку розробника проектно-кошторисної документації на ремонт. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 лютого.

Очікувана вартість послуги становить 220 тисяч гривень.

Проект включатиме часткове перепланування аудиторій і кабінетів, передбачатиме повний комплекс оздоблювальних внутрішніх робіт із заміною дверей, заміну стояків холодного та гарячого водопостачання, каналізації з ремонтом чоловічих туалетів, часткову заміну вентиляції та кондиціювання, електропостачання та електроосвітлення, встановлення системи охорони приміщень, системи відеонагляду з архівацією, гучномовної системи оповіщення, а також доступність для маломобільних груп населення.

Капітальний ремонт мають здійснити за кошти державного бюджету.

Проектно-кошторисна документація має бути готова до 10 квітня 2021 року. Після цього стане можливими оголошення тендеру на капітальний ремонт об’єкту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Крутий медінститут Показати IP 18 Лютого 2021 09:02
Майже цілий поверх займає.
Анонім Показати IP 18 Лютого 2021 12:09
В нормальних країнах якщо будівля не підходить для нових задач, то її зносять і будують нову, із сучасними комунікаціями. Зазвичай це виходить дешевше, ніж реконструйовувати і переплановувати по 100 разів. Нам продавців будматеріалів потрібно підтримувати.
=5 до Анонім Показати IP 18 Лютого 2021 17:49
Добре,що не страусів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus