USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відремонтують тротуар на розі Соборності та Відродження

16 Березня 2019 15:54
Вартість поточного ремонту тротуару на перехресті проспектів Соборності, Відродження та вулиці Єршова оцінили у 523 тис. грн.

Відповідні відкриті торги департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив через систему публічних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 квітня. Натомість аукціон має розпочатися 2 квітня.

Ремонт тротуару включатиме розбирання асфальтобетонних покриттів механізованим способом, розбирання бортових каменів із природного каменю, улаштування дорожніх корит під бортовий камінь, улаштування основи під бортовий камінь із щебеню, встановлення бортових каменів і бетонних поребриків, улаштування основ під тротуар, покриттів із дрібнорозмірних фігурних елементів, тактильних дорожніх покажчиків та розлив бетонної емульсії.

Серед вимог до учасників закупівлі – додержання відповідних технологій та вимог Державних стандартів України, наявність кваліфікованих працівників та відповідної техніки.

Роботи планують закінчити до 30 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Валентина Показати IP 16 Березня 2019 16:35
Ось Закарпатці звинувачують у бездоріжжі президента. А в Луцьку хоч і боком місто президент проїхав , проте за тротуари взялися! Молодець Порошенко! Наш президент!!!
Дохтор до Валентина Показати IP 16 Березня 2019 18:06
Да, медицина тут безсила...
Володимирська Показати IP 16 Березня 2019 17:04
А коли володимирську? Коли депутат від цього району почне хоч щось добиватися, вибрали якогось силюка який напевно тільки козам хвости вміє взязати
Коза Показати IP 18 Березня 2019 08:43
Тільки ж робіть добре, щоб і водозлив, і болото не доводилось вичищати після кожного дощу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus