USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відзначили другу річницю створення Національної поліції України

5 Серпня 2017 23:38
Сьогодні в обласному центрі Волині відзначили другу річницю створення Національної поліції України. На захід прибули керівники Волинської обласної державної адміністрації, Головного управління Нацполіції у Волинській області, представники Волинської обласної ради, Луцької міської ради та інші почесні гості, повідомили у прес-службі поліцейських.

Урочистості почалися на Театральній площі міста, де пройшла виставка спеціальних поліцейських автомобілів з відповідною комплектацією, озброєнням і засобами індивідуального захисту, зокрема, спецавтомобілів криміналістичної лабораторії, вибухотехнічного відділу, автомобіля спецпідрозділу «КОРД», роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь».

Кращих поліцейських області відзначили подяками та почесними грамотами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
---- Показати IP 6 Серпня 2017 00:27
ПОЗОРИЩЕ ... !!!!! Це провал , а не поліція... що там святкувати ??? Треба щось робити до поки корупція ,злидні, і наркоманія остаточно не розвалили Україну!!!!!!
Паніковський до ---- Показати IP 6 Серпня 2017 09:44
Ша,всьо буде добре,ти ж тоже як родився не зразу на горшок ходив і почав говорити...а зараз вон,пишеш з клавіатури
Парад Показати IP 6 Серпня 2017 07:56
Святкування поразок та втрат.
Ігор Показати IP 6 Серпня 2017 23:07
саме головне селфі, міліція невміла селфитись, от їх головний селфік і розігнав
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 6 Серпня 2017 23:22
ГОЛОВНЕ МЕДАЛЬКИВ НА ГРУДЬ ПОБИЛЬШЕ ПОНАВИШУВАТИ .... А ВСИМ ОСТАЛЬНИМ ЛАПШУ НА ВУХА ПОНАВИЩУВАТИ ПРО НАШУ ПОЛИЦИЮ... НАША ПОЛИЦИЯ САМА СЕБЕ БЕРЕЖЕ ВИД ЛЮДЕЙ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus