USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку візьмуться за створення «нового обличчя» автостанції №1

20 Травня 2015 12:39
У Луцьку взялися за розробку детального плану території навколо автостанції №1, розташованої на вулиці Конякіна, 39. Зокрема, хочуть «боротися» зі старими кіосками.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 20-го травня.

Зі слів заступника начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Ярослава Матвіїва, багато кіосків встановили незаконно, але вже встигли на них оформити право власності. У зв’язку з цим між керівництвом автостанції та бізнесменами виник конфлікт.

«Автостанціїя № 1 забудовувалася різними кіосками, й уже певні підприємства оформили право власності. Змінилося керівництво автостанції, тож виникають конфлікти, адже є майно підприємців, але земля належить автостанції.

Окрім того, не можна щоб там і далі були ті страшні кіоски. Тому нам треба розробити детальний план території, де має бути парковка, зелена зона, а замість кіосків буде сучасна споруда», - розповів чиновник.

Так, виконком вирішив укласти угоду з відповідною сертифікованою проектною організаціє та ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» на розробку детального плану території навколо автостанції №1 на вулиці Конякіна, 39.

Зауважимо, що розробка має відбуватися із залученням коштів вказаного суб’єкта господарювання – автостанції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
думка Показати IP 20 Травня 2015 12:42
В цивілізованих країнах таке поняття взагалі не існує або стоять кіоски однакової форми, фарбування і ні-ні! А тут? Вони ще збираються...?! Це вже давно треба запровадити як на авто, так і залізничних вокзалах, а то мають вигляд як попугаї розфарбовані!!!
анонімус Показати IP 20 Травня 2015 14:29
циган теж заберуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus