USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Луцьку волонтери майстрували годівнички для птахів

13 Січня 2016 17:24
Годівнички з волонтерських скриньок майстрували у Луцьку. Про це йдеться на офіційному сайті Фундації.

Фундація Розвитку Громад зробила годівнички для птахів зі скриньок для збору коштів.

«Ми вже повідомляли на початку грудня 2015 року, що наша громадська організація припиняє практику залучення пожертв від краян через скриньки в публічних місцях Луцька та області. В кінці 2011 року, коли Фундація Розвитку Громад лише починала свою громадську діяльність, ми були одні із перших, хто залучав таким чином небайдужих краян до збору коштів на потреби тих, хто потребує допомоги – хворих на муковісцидоз діток із Волинської області, учасників АТО та інших. Ми щиро вдячні всім людям, які нам довіряють! Але на цей момент такий спосіб не є ефективним та більше – скриньки для збору пожертв подекуди стали навіть викрадати», – йдеться у повідомленні.

«Ми прибрали всі скриньки, які належать нашій організації та подякували всім партнерам за співпрацю, і переробили наші скриньки на симпатичні… годівнички для птахів, що на нашу думку є актуальним в холодну пору року. Ми домовились з багатьма дитячими садочками та школами нашого міста, з якими вже проводили акції, про передачу їм цих виробів – нехай дітки розвивають почуття турботи і починають це з годівничок і крихт для птахів», – інформують волонтери.

«Скриньки перетворили на годівнички умілі руки наших хлопців волонтерів Сергія Хомяка (учасника АТО-прикордрнника) та Олександра Ляцевича, за що їм щиро дякуємо! Не лінуйтеся робити робити добрі справи – інколи для цього потрібно мінімум зусиль!», – звертаються до небайдужих волонтери.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus