USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – всеукраїнський турнір з волейболу. Фото

12 Квітня 2019 20:02
Другий всеукраїнський турнір з волейболу «Lutsk volley» серед чоловічих команд стартував в обласному центрі Волині, зокрема ігри відбуватимуться 12 та 13 квітня.

Відкриття змагань відбулося у спорткомплексі Луцького НТУ.

Так, команди змагатимуться по коловій системі протягом двох днів у два етапи. Зокрема, у першому етапі бере участь команда Луцького НТУ, Технічний коледж Луцького НТУ, Технічний національний педагогічний університет ім. Володимира Гнатюка, Технічний коледж ТНТУ ім. І. Пулюя та Датський текстиль м. Сокаль.

Відзначимо, що турнір організували за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Федерації волейболу Волинської області та Луцького національного технічного університету.

На урочистому відкритті команди вітали хлібом-сіллю, а почесні гості бажали командам успіху.
До слова, турнір започатковано головним тренером чоловічої волейбольної команди Луцького НТУ Олександром Радченком та адміністратором команди Віталієм Дмитруком.

Віталій Дмитрук розповів, що перший турнір «Lutsk volley» відбувався рік тому. Під час цьогорічного турніру буде обрано «Кращого захисника», «Кращого нападаючого», «Кращого ліберо» та «Кращого пасуючого».
Як зазначив головний тренер команди Олександр Радченко, турнір був створений з метою популяризації волейболу серед студентів та підтримання традицій університету.

«Ще у 90-х роках ми мали надпотужну команду, яка брала участь у Вищій лізі. На жаль, у 2000-их через фінансову кризу та брак коштів спортивна сфера суттєво занепала. Знаючи це, у нас із Віталієм Дмитруком з’явилася ідея відновлення волейбольних традицій та започаткування такого турніру. Ми намагаємося створити команду, яка зможе брати участь в міжнародних турнірах та буде завойовувати першість у всіх змаганнях. Ми вже працюємо півтора року, за цей період нам вдалося залучити достойних гравців», - зазначив Радченко.

Варто зазначити, що розпочався турнір із гри команд Луцького НТУ та Технічного коледжу Луцького НТУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus