USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку встановили два десятки табличок про заборону вигулу собак

10 Квітня 2018 21:55
На Меморіалі Вічної Слави, а також в скверах поблизу Луцької міської ради, гімназії №4 імені Модеста Левицького та П’ятницькій Гірці сьогодні встановлено таблички про заборону вигулу собак. Загалом розміщено понад два десятки інформаційних стендів.

Ініціативу з їх розповсюдження по місту Луцьку продовжують працівники департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, йдеться у повідомленні на їхній сторінці у Facebook.

"Подібні таблички вже встановлено на території усіх луцьких загальноосвітніх шкіл та садочків. Їх освітяни встановили самостійно", - йдеться у дописі.

Муніципали також нагадують,що стаття 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає відповідальність у вигляді штрафу за порушення правил утримання тварин в місті Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ник Показати IP 10 Квітня 2018 22:42
а у нас в ковеле парк где стоит самый большой памятнмк тарасу апевратили в собачник..гадят везде фекалии лежат под памятниклм.разрыты норы..но нашим некогда.мер перед зеркалом стоит скоро выборы украшается..а нада то всего наряд полиции через 2 часа. и штраф за выгул собак в парке.
Баскервіль Показати IP 11 Квітня 2018 00:28
Таблички встановили і написали, шо тут вигулювати не можна. А де обладнано місця для вигулу - тобто, де можна ? Мій пес вже за той час, що ви місця облаштовуєте, читати навчився, а майданчиків для вигулу і дотепер нема. Або запустіть dog - bus, шоби псів до того єдиного місця вигулу довозив - з помпою відкритого, але так і не добудованого майданчика.Бо коли ви нічого не будете робити, а тільки накладати штрафи - то у відповідь пси расові і дворянки будуть класти відповідно. Або порвуть ваші чиновницькі мундири, як вміє рвати Тузік грілку. Якщо ви так Україну будуєте, як майданчики, то в обозрімом будущєм ми ні того, ні другого не побачимо .
вап Показати IP 11 Квітня 2018 00:30
Навчись писати...
Яжмать Показати IP 11 Квітня 2018 00:35
Принципово буду вигулювати свого собаку там де вважаю за потрібне. Покажіть мені хоч один закон про заборону вигулу собак? Я жінка і живу у незалежній державі а значить вигулюю де хочу. А якщо муніципали чи ще хтось мені зроблять зауваження то я виложу це в фейсбук. Яжмать мне пое.......ать.
Тарас Показати IP 11 Квітня 2018 02:15
Луцьк. Район Кравчука (біля колізею). Неподалік облаштований майданчик для вигулу собак, але деяким власникам лінь пройтись і вигулюють собак прямо в себе під вікнами.
я Показати IP 11 Квітня 2018 07:21
и толку, на мемориале постоянно гуляют с собачками...
Волинь Показати IP 11 Квітня 2018 08:25
Треба облаштовувати місця для вигулу, а не таблички із забороною вивішувати. ("Чем лучше узнаю людей, тем больше нравятся собаки.")
волиняка Показати IP 11 Квітня 2018 10:04
До всіх власників песиків - купляєте совочок, віничок, пакетик. Гуляє ваш песик приміром по тротуару чи газоні, навалив купку га*нішка на тротуарі - ви відразу ж рідне собаче га*нішко віничком в совочок в пакетик і в смітничок . От і все. Недорого і спокійно, а то починають якусь демагогію розводити про демократію та все інше,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus