USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку виділять кошти на ремонт знайдених у центральному парку сходів

5 Вересня 2018 09:20
Видатки на капітальний ремонт сходів та набережної Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки збільшили на 300 тисяч гривень за рахунок зменшення видатків на будівництво причалів на річці Стир.

Про це йшлося 5 вересня під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Нагадаємо, сходи розкопали під час підготовки платформи для причалу на річці Стир в центральному парку Луцька.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, відповідно до звернення департаменту житлово-комунального господарства щодо необхідності виконання робіт з капітального ремонту сходів та набережної Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки виникла потреба провести перерозподіл видатків, тож враховуючи фактичне надходження коштів до бюджету міста, та з метою освоєння бюджетних коштів пропонується внести зміни до бюджету по виконавчому комітету.

Отож, члени виконавчого комітету підтримали проект рішення, доручивши провести перерозподіл видатків бюджету розвитку спеціального фонду бюджету департаменту житлово-комунального господарства, збільшивши видатки на капітальний ремонт сходів та набережної Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки в сумі 300 тисяч за рахунок зменшення видатків на будівництво причалів на річці Стир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 5 Вересня 2018 09:27
Совети, сходи нам оставили, а давайте іх розвалим!!! Ми це вміем!
Українець до Анонім Показати IP 5 Вересня 2018 11:57
Не розвалимо, а декомунізуємо. :)
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2018 09:30
Пам'ятаю ці сходи в парку. Вони вели прямо в воду. Ми з них пірнали. Цікаво які придурки і по чиїй вказівці їх закопували.
Активіст до Лучанин Показати IP 5 Вересня 2018 10:35
Ніхто їх не закопував. Просто час та природа взяла верх над бардаком.
Луцьк Показати IP 5 Вересня 2018 17:03
А що можна ще зробити зі сходами щоб 300тис. грн.потратити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus