USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вирішуватимуть майбутнє ротонди

19 Січня 2016 17:02
Привабливому, але занедбаному об’єкту у центральному парку культури і відпочинку хочуть дати нове життя у рамках концепції розвитку парків.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з розробки концепції розвитку Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки і Парку культури та відпочинку імені 900-річчя міста Луцька 19 січня.

Як зауважив заступник міського голови Юрій Моклиця, ротонда у парку є цікавим об’єктом, тож планують провести опитування лучан щодо того, чи потрібен цей об’єкт громаді. Так, від представників громадських організацій та галузі культури хочуть почути, як саме вони готові використовувати ротонду. Напрацьований варіант анкети поширять серед ГО міста.

Своєю чергою, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міськради Олексій Веремійчик повідомив, що торік спілкувався з представниками двох громадських організацій, які були зацікавлені у використанні ротонди. З його слів, капремонт об’єкта вартуватиме для орендаря 300-400 тисяч гривень. Капітальні конструкції будівлі достатньо надійні, потрібен лише зовнішній ремонт.

Зі слів посадовця, є перспективи використання ротонди для різноманітних атракцій. Втім, одна з ГО знайшла інше приміщення для оренди, а інша вирішила, що облагородження об’єкта вартуватиме для неї надто дорого і буде фінансово невигідним. Однак якщо з боку влади буде використаний фінансовий та технічний ресурс, у використанні ротонди зацікавляться не тільки дві громадські організації. Так, вже є група, яка готова розробити концепцію літнього культурно-мистецького простору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus