USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вже продають електронні квитки для проїзду в транспорті

4 Листопада 2019 17:18
У Луцьку розпочали продаж електронних квитків для оплати проїзду у громадському транспорті – так званих «Сitycard» чи «карток лучанина».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо із власних джерел.

Зокрема, в офісі компанії «Сіті кард систем», що на Лесі Українки, 16а, усі охочі можуть купити неперсоніфіковані картки для проїзду у громадському транспорті уже відсьогодні. Вартість однієї картки складає 35 гривень. Варто зазначити, що біля офісу все ще є черги, але лише для тих, хто хоче отримати пільгову «сitycard».
Нагадаємо, 22 жовтня у Луцьку стартував процес виготовлення електронних квитків для оплати проїзду. Їх можна отримати й у ЦНАПі, департаменті соцполітики та сервісному центрі EVODA комунального підприємства «Луцькводоканал».

2 листопада почали встановлювати термінали для продажу разових електронних квитків і карток для проїзду в транспорті для непільгових категорій населення.

Станом на 4 листопада «картку лучанина» можна придбати в офісі компанії «Сіті кард систем», що на вулиці Лесі Українки, 16а. Як повідомили представники «Сіті кард систем», за два дні запрацюють термінали, за допомогою яких можна буде купити е-квиток та одразу його поповнити. Термінали встановлять у торгових центрах, на вокзалах, у ЦНАПі та інших велелюдних місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
студент Показати IP 4 Листопада 2019 20:54
а що там зі студентами і де їм отримувати персоналізовані картки. хто знає
User Показати IP 4 Листопада 2019 22:00
Мати-пенсіонерка позавчора в ЦНАПі отримала пільгову карту за 3хв. Каже, аж сама здивувалася, бо морально готувалася стояти в черзі. А на практиці тільки отримала талон, як за пів хвилини викликали і оформили картку. Приємно здивований нашим ЦНАПом. Чому в офісі СітіКард такі черги - невідомо.
здравомислячий до User Показати IP 5 Листопада 2019 02:22
Відповідаю на ваше запитання чому такі великі черги!(Я був в ЦНАПі і знаю)А тому що в ЦНАПі видають тільки 100 карток вдень! і все!Я прийшов о 10 годині і карток вже не було!Мені сказала працівниця що вже всі картки роздані і приходьте наступного дня з самого початку відкриття ЦНАПУ на 8 годину ранку і тоді можливо отримаєте!А сьогодні-сказала вона-роздали пільгові картки дуже швидко-за пів години!А в картковому центрі видають ці картки цілий день-з ранку до вечора-тому і стоять такі довгі черги!От тепер я думаю вам буде зрозуміло чому стільки багато людей знаходяться в картковому центрі міста!
Анонім до здравомислячий Показати IP 5 Листопада 2019 14:52
До 11 числа ще скільки часу,а ви ще в жовтні черги займвли в 6 ранку.Дічь.
здравомислячий до Анонім Показати IP 8 Листопада 2019 00:43
До 11 числа всерівно всі охочі отримати ці картки не вспіють отримати!Замало часу!До Нового Року всі отримають!ЦНАП видає лише 100 карток на день!Так само і Департамент Соціальної політики!Більше видає Сіті Карт Центр до 500штук в день!От і порахуйте скільки потрібно днів щоб всі отримали ці пластикові картки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus