USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з новими піснями виступить Паліндром

10 Квітня 2024 08:46
В обласному центрі Волині виступить український репер, співак, композитор Степан Бурбан, який більше відомий за своїми сценічними іменами Кашляючий Ед і Паліндром та є ексучасником гурту Глава 94.

У Луцьку ж звучатимуть саме треки Паліндрома. У минулому році співак зі Львова випустив новий альбом під назвою «Найліпші питання собі». Більшість фанатів знають його за піснями «Літній час», «Не дожив», «Кафе Надія», «Останній танець», «Гарні слова», «Святковий».

«Паліндром їде в тур новими містами України, в оновленому складі та з новими піснями. Приходьте слухати добру музику і долучитись до збору коштів для нашого війська», – повідомляють організатори.

Виступ співака відбудеться 12 квітня о 18.00 на локації Versailles Club. Квитки можна придбати за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus