USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за шістьма адресами вилучили понад 40 літрів алкоголю

9 Березня 2022 19:55
На час дії воєнного стану в Україні на території Луцької міської територіальної громади заборонено продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі.

Однак «наливайки» не зважають ні на воєнний стан, а ні на заборони і продовжують продавати алкоголь-сурогат, повідомляє департамент мунципальної варти.

Протягом лише двох днів інспекторами департаменту муніципальної варти було виявлено продаж алкоголю-сурогату та вилучено понад 40 літрів спиртовмісної рідини, зокрема по вулицях: Ветеранів,17, Запорізька,27, Черняховського, 17, Львівська,148а та на пр-х Відродження, 16а та Соборності,10.

Інспектори департаменту муніципальної варти будуть і надалі проводити рейди щодо виявлення продажу алкоголю-сурогату.

Якщо Вам відома інформація про функціонування так званих «точок», де відбувається незаконна торгівля алкоголем чи тютюновими виробами на території міста Луцька, просимо повідомляти департамент муніципальної варти. Конфіденційність гарантуємо.

Телефон, Viber, Telegram, WhatsApp: 0670000679.

E-mail: [email protected]
Як повідомляли, жительку Луцька вдруге за два дні спіймали на продажі сурогатого алкоголю.

Наголосимо, що на території нашої громади діє розпорядження Луцького міського голови «Про заборону продажу алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі» з 28.02.2022 і до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки.

Як повідомляли, у той час, як мирне населення багатьох великих міст України, як-от Києва, Харкова чи Чернігова, вимушене покидати домівки, переховуватися в укриттях чи навіть терміново евакуйовуватися з населених пунктів через безпосередню загрозу життю, окремі лучани скаржаться на запровадження в обласному центрі «сухого закону».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ого Показати IP 9 Березня 2022 21:36
Це аж 40літрів за одну добу, подяка, премию, грамоту, медаль. Певне цілий відділ залучили, (насправді так собі піар) думаю можна було б щось більш інформативне опублікувати.
ОДІН. Показати IP 9 Березня 2022 22:40
В МЕНЕ ВДОМА Є ТРИ ЛІТРИ КОНЬЯКУ.....
Артем Показати IP 10 Березня 2022 06:18
ШНАПС ТОБІ П...ДА
Знають Показати IP 10 Березня 2022 07:01
На ринку Лучеськ рибна точка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus