USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку закликають розібратися з стихійною парковкою в центрі. Фото

6 Лютого 2020 07:20
Працівників департаменту муніципальної варти просять вирішити проблему з стихійним паркуванням у центрі Луцька.

Відповідне звернення опублікував на платформі «Відкрите місто» лучанин Володимир.

Чоловік скаржиться, що в ранкові години, орієнтовно з 11.00 до 13.00, на вулиці Гаврилюка, паралельній до вулиці Лесі Українки, утворюється справжній затор, через який «не пройти, не проїхати».

«Спочатку тут (на вулиці Гаврилюка) було не так багато автомобілів, але останній часом тут майже шосе, а зранку можна і на пробку натрапити, що на 90% складається з тих, хто шукає місце, де втикнути своє авто», – зазначив Володимир та додав, що часто транспорт, який доставляє товари, не може заїхати чи виїхати з двору навпроти.

Насамкінець лучанин закликав муніципалів розібратися з проблемою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 07:36
Нормальний такий ранок в автора петиції - з 11 до 13 ))). Старий ринок зачистять - будеш мати спокій, машин стане в рази менше
Антон до Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 16:15
1. це паркуються не гості центрального ринку а відвідувачі візового центру. 2. Звичай скоро там будуть натовпи туристів ходити та пісяти по закутках...
лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 08:55
Ці "бляхарі" обнагліли вже вкрай.І влада не може дати їм ради,а попросту_не хоче.З вул.Шевченка на вул.Учительську (центр міста),на стовбі,на висоті двух метрів висить знак 3.34,не побачити його просто не можливо!!!!Але наглота не реагує і запакує цю вулицю тими "коритами",що пройти не можливо.Асфальтове покриття здерли,витовкли ями,що в дощ,хоч на крилах перелітай через ті баюри. Де ті муніципали,що вони роблять,які їхні обов"язки і за що отримують зарплату,ніхто з лучан цього сказати не може.Якщо ця служба призначена тільки валити хліви-розвалюхи і плоти,які валяться від подиху вітру,то я думаю,що без такої служби лучани можуть обійтися,Ну,а влада нехай задумається,що не загорами вибори.
Луцький Охайний Хлоп до лучанин Показати IP 6 Лютого 2020 11:37
До чого тут Бляхарі? Все Починається з Виховання і Культури!!!
Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 09:33
А де"лучанин","мешканець","лучанка"і інші шанувальники туристів і лбителі швидкого заробітку?Чому мовчите,чи вам не платять за ці коментарі?
лучанка до Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 10:18
Ми ще спимо. У нас також ранок починається з 11 год.
—— Показати IP 6 Лютого 2020 09:49
ЦНАП дає рекорди по Україні , а про парковку забули...
А я яй Показати IP 6 Лютого 2020 09:52
А як щодо підступу до нашої пішохідної вулиці, матері з колясками не можуть проїхати, зробили центральну площу паркувальним місцем((
олександр Показати IP 6 Лютого 2020 10:23
Зараз ще зроблять генеальне реконструйювання центральної площі , а про підземне паркування забудуть . Генії при владі, і з кожним роком все розумніші і розумніші. А пан чи пані "АНОНІМ" надіюсь ходив(ходила) на вибори , але в любому випадку най марширує до ДІПУТАТА по свому окрузі ,і намагається вирішити це питання , бажано двусторонньо бо деколи ми всі приїздимо до когось у двір чи біля двору , а там ЗАСАДА там чесні градоначальники щось побудували і як завжди щось забули побудувати.
Лучанка Показати IP 6 Лютого 2020 10:34
О..згадали про муніципалів, а вчора базарники грозились вивести їх у Брище)))) бо вони не законна шайка)) Якщо по тій вулиці..то там міська рада дуже багато будівель віддала в оренду..тому це авто орендарів та їх кліентів..Тепер просіть міську раду щоб там навела лад...і створила парковку та відремонтувала дорогу.
Джек Показати IP 6 Лютого 2020 10:45
Муніципалів треба розігнатр вобще!А за їхні зарплати побудувати 3 парковки,3 поверхові і забути ці проблеми.Але ж ні,краще землю під парковку віддати базарникам чи продати за неймовірну ціну з відкатом і поїхати на Балі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus