USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку запровадять уроки про агресію Росії

19 Червня 2014 16:32
Тематичні уроки щодо російської агресії проти України запровадять у новому навчальному році в загальноосвітніх школах Луцька. Про це інформує IA ZIK.

Зі слів секретаря міськради Сергія Григоренка, доцільно розповісти школярам правду про російську агресію проти України, про окупацію Криму та бої на Сході. Для цього можна запросити учасників АТО, які з перших уст поділилися б інформацією.

Таку ініціативу підтримав і перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Тож управлінню освіти мерії доручили підготувати пропозиції щодо проведення тематичних уроків у луцьких школах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
екскурсовод Показати IP 19 Червня 2014 16:48
А ще автомати дайте школярам і відправте на схід! Ви що вже геть подуріли, дурні, жопою думаєте!
де до екскурсовод Показати IP 19 Червня 2014 16:52
10-15 плюсів?йсти пішли?абєд у вас?
пу Показати IP 19 Червня 2014 20:05
В результате ожесточенного боя под Луганском у поселка Металлист 18 июня батальон был разбит силами ополчения.Бойцы украинского спецбатальона «Айдар» направлялись из города Счастье в Луганск, но возле поселка Металлист они встретили мощное сопротивление ополченцев ЛНР.
пу Показати IP 19 Червня 2014 20:25
коментар було видалено
LJCDSL до пу Показати IP 20 Червня 2014 00:07
коментар було видалено
Звернення Показати IP 19 Червня 2014 21:33
Росiя, давай вже, йобни... Нашi ну дуже вже просять..
Анонім Показати IP 20 Червня 2014 00:51
Дыбилизм
111 Показати IP 20 Червня 2014 01:16
і як потім дитині пояснити та донести ту правду, яку бачать батьки, а не вчителі, прикормлені телебаченням та псевдо-патріотами? Так і пишеться історія...шкода
Лучанка Показати IP 23 Червня 2014 07:46
Волинь-унікальна обасть. Як відзначиться, то якимось черговим актом ідіотизму. Може краще історія наблизити до якогось неупередженого погляду , хай діти вчаться робити якісь свої висновки? А то вже скоро Другої світової взагалі не буде, поляки усе життя любили українців, німці - тільки пальчиком погрожували :"Не мона так робити, дітки!". Тільки Росія завжди була монстром і ворогом, тому потрібно вбивали в генетичну пам'ять українців ненавість до країни, з якою найбільше родинних зв'язків. Подуріли чи що? Вже родичи ругаються між собою від вашої брехні!
lutchanka до Лучанка Показати IP 23 Червня 2014 08:08
Подуріли подібні вам! Вам повилазило чи ви від природи сліпа і глуха?! Яка брехня?! Хто зараз несе біду в Украіну - німці. поляки7 Чи ви бачите і чуєте тільки те, що хочете? що таке "неупереджений погляд" на історію - чи не ви його формуєте? Швидше за все. кремлядські ЗМІ поправили вам мізки! Не можна жити на цій землі і бути покручем!
Лучанка до lutchanka Показати IP 23 Червня 2014 08:27
Ось приклад толерантності сучасного українця! По-перше, може ВАм розповісти те, чого з історії України викинули , щоб особистості, які на сьогодні героїзуються, не були заплямовані чорною фарбою? По-друге: був якійсь Нюрнберзький процес, який законно визнав винним у всіх сьогоднішніх подіях саме Росію, Росію і тільки Росію? Може це тільки Вам особисто у мізг вкинули думку, що у цих геополітичних війнах винна тільки одна країна? Ви про це не подумали? Вам дуже хочеться бачити таку картинку. І, нарешті досить згадувати Кремль, коли мова йде про інший погляд на події сучасного. Крім фарб білої і чорної існує ще багато кольорів...
Свят до lutchanka Показати IP 23 Червня 2014 08:52
Оце правильно! Сказала, як Америку в!дкрила...Россия, сволочь, войну уКРАИНЕ объявила. Уже который месяц танки по Украине русские ездюют. Крым отвоевали москали прокляти. Идут упорные бои за Донецк, Луганск, Харьков и Шепетовку. И как тут в школах про агрессию и завоевания России уроки не читать. Я полностью поддерживаю Сергия Григоренка ( впервые такой умный человек появился во власти в Луцке- Слава Украине). Надо, очень надо правдивую историю , прямо с первого класса детям доносить. И про прошлую войну, как в41-ом на Украину Советы напали и завоевывали ее ЧЕТЫРЕ цельных года. И УПА их от отогнали аж за Сталинград. И как войска УПА Москву брали в 45-ом , в мае 9 числа. Я только за это, за правдивую историю нашим деткам!!!
Валерий до lutchanka Показати IP 24 Червня 2014 12:42
На Україні зараз жиди правлять за вказівкою інструкторів з вашингтонського обкому. Але отримають вони скоро піз***й, як уже не раз в історії бувало. А такі шавки, як ти, дуже навіть потрібні, щоб показати маразм завойовників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus