USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку ініціюють ліквідацію департаменту муніципальної поліції

6 Лютого 2017 11:32
Ліквідувати департамент муніципальної поліції Луцької міської ради просять лучани.

Гроші, які виділяються на Департамент муніципальної поліції, пропонують віддати на потреби Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини «Малютка» та Луцького геріатричного пансіонату.

Про це йдеться у петиції, яку зареєстрували на сайті Єдиної системи місцевих петицій сьогодні, 6 лютого. Автор петиції - Олександр Шабала.

«Луцькій міській раді ліквідувати Департамент муніципальної поліції, як орган, що дублює роботу багатьох державних органів і результати діяльності якого не видно», – йдеться у петиції.

«Гроші, які виділяються на Департамент муніципальної поліції віддати Будинку малютки і Геріатричному пансіонату. Будівлю, в якій знаходиться Департамент, віддати для використання на конкурсній основі для облаштування гуртків чи спортивних секцій для дітей», – додає автор.

Підписати петиціює можна ТУТ.

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів.

Як відомо, муніципали займаються здебільшого демонтажем луцьких МАФів і гаражів, а лучани масово оскаржують накладені штрафи за «незаконні» гаражі.

Нагадаємо, на очільницю луцьких муніціпалів Юлію Сиротинську (на головному фото), яка відпочивала за кордоном за кошти лучан, відкрили кримінальне провадження у рамках ч.2 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
к Показати IP 6 Лютого 2017 12:11
замахали ці власники гаражів...забрали з дворів їхню рухлядь то вони петиції пишуть...нехай заробляють краще гроші і купують гаражі в коперативах
Дай до к Показати IP 6 Лютого 2017 21:33
Віддайте власність вкрадерну за сприянням муціципальної поліції. Вона повинна нас обрігати, а не розаряти.Віддайте мені мою споруду. Я її здам і куплюліки. Розігнати злодюг.
Анонім Показати IP 6 Лютого 2017 12:16
Гнати в шию. Їх функції виконують інші, варта ворядку і гшр самооорони. А ці муніципали бабульок ганяють.
Я проти! до Анонім Показати IP 6 Лютого 2017 13:03
Увахахахаххахахах, давайте, обіжені власники рухляті, бабулькі ,які після себе засєрають все навколо,пляшками та своєю гнилью, яка не продалась, і курягі на зупинках, дружно підписуєм петицію! Новий європейський Луцьк не буде таким без бичків на вулицях, залізобетонного мистецтва по дворам і базарчів в людних місцях, особливо в центрі та біля вокзалу, та особливо місто просто не зможе без сміття та сморіду, які щірі селяни не жаліючи привозять нам разом з товарами. Це ж яка атмосфера, туристи таке обожнюють. ГЕТЬ МУНІЦИПАЛІВ! Не дамо їм зруйнувати те, що нам так любо й дорого.
Любі свині Показати IP 6 Лютого 2017 12:38
Давно пора розігнати дармоїдів.
Звичайно Показати IP 6 Лютого 2017 13:06
Патрульним звичайно ж "нема чим занятись", давайте ще на них стихійні ринки повісимо, благоустрій і нехай по кожному поліцейському на зупинках, щоб і курити ніхто не вздумав. Хіба є щось важливіше цього. Де розум?
ната Показати IP 6 Лютого 2017 13:33
сиротинська думала, що ухватила бога за бороду. пихате створіння.
Соборності 8 Показати IP 6 Лютого 2017 14:48
А у нас завдяки їм чисто. Зняли 30 гаражів. маєм де паркуватись
Віктор Омельчук Показати IP 6 Лютого 2017 14:50
Живу на вул. Теремнівській 10 рроків бився, щоб був порядок і не кидали сміття. Лише м уніципали повністю вирішили це питання ще й закрили точку продажу сурогату
сашко Показати IP 6 Лютого 2017 15:17
потрібну роботу роблять!!!
The best Показати IP 6 Лютого 2017 15:54
От муніципали якраз свою роботу роблять! А цей "шумок" певні щурята підіймають!!!!!
Ас до The best Показати IP 6 Лютого 2017 19:31
Власники металолому яке підлягає знесенню зашевелились.
The best до Ас Показати IP 6 Лютого 2017 21:00
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus