USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку засудили рецидивіста, який обікрав будівельний гіпермаркет

14 Вересня 2017 16:16
В обласному центрі Волині за вчинення крадіжок засудили чоловіка, який вже раніше був засуджений і відбував покарання у місцях позбавлення волі. Уродженець Торчина «спеціалізувався» на будівельних інструментах.

Судове засідання відбулося у приміщенні Луцького міськрайонного суду.

В період з листопада 2016 року по червень 2017 року чоловік вчинив 14 крадіжок на загальну суму 157 тисяч 931 гривня. Здебільшого він «спеціалізувався» на крадіжці будівельних інструментів. Варто зауважити, що обвинувачений вчинив крадіжку в гіпермаркеті «Нова Лінія», що на вулиці Шевченка, 13г, викравши звідти дриль.

Чоловік повністю визнав свою вину за всіма 14 епізодами та активно співпрацював зі слідством.

Враховуючи те, що підсудний щиро розкаявся у вчинених злочинах, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки. Окрім того, чоловіка зобов’язали відшкодувати матеріальні збитки потерпілим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus