USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали 20-річного чоловіка з «арсеналом» наркотиків

1 Лютого 2019 10:12
Сьогодні, близько опівночі, екіпаж роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції виявив в одному з інтернет-закладів на проспекті Соборності у Луцьку підозрілого чоловіка, повідомили у патрульній поліції Волині.

При перевірці у нього знайшли пакунки з зеленою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, та пакунок з білою порошкоподібною речовиною.

У діях 20-річного чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 309 Кримінального Кодексу.

Для встановлення детальніших обставин на місці далі працювала слідчо-оперативна група.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 1 Лютого 2019 10:51
Добрий день. Звертаюсь до вашого сайту як свідомий громадянин до засобу масової інформації... а толку, все одно повідомлення не пройде модерацію і знову буде все коту під хвіст... чотири останні відео на Ютуб-каналі "Олександр Кушнірчук"... Ви не повірите, але зараз зловив себе на тому, що декілька секунд перевіряв попередній текст цього повідомлення на предемет того, чи не проскочило (чи не вирвалось) в мене під час набору тексту декілька нецензурних слів. Все. Крапка.
11 Показати IP 1 Лютого 2019 11:35
А де це в грольних закладах спорт лото які заборонені законом. На що міська рада дивиться
Просто Показати IP 1 Лютого 2019 12:45
всю цю шману поголовно садити треба
Олександр Показати IP 1 Лютого 2019 13:07
Нещодавно в Раді Федерації в Росії відбувся резонансний, гучний, показовий арешт якогось російського високопосадовця. Буквально вчора відомий російський публіцист Олександр Невзоров запропонував з цього приводу приблизно наступне. Замість того, щоб виловлювати їх звідти пооднинці доцільніше було би просто наварити металеві грати на вікна та двері приміщення Ради Федерації РФ. Так от точно те ж саме доцільніше було би зробити не тільки в приміщеннях так званого "Спорт Лото" міста Луцька, а ще й у всіляких ... ну скажімо так, ще в деяких закладах міста сумнівного призначення.
Олександр Показати IP 1 Лютого 2019 13:22
От серйозно. Подивіться коментар Олександра Невзорова з приводу нещодавного арешту російського сенатора Рауфа Арашукова. От гарантую що не пошкодуєте. Той коментар триває хвилин 5-10, майже одразу на початку відео на Ютубі з назвою "Невзоров. Паноптикум на Тв Дождь из студии Nevzorov.tv". Тільки може не потрібно блокувати цей коментар через декілька зацитованих російських слів у ньому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus