USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку затримали нетверезого водія з російськими паспортами

21 Лютого 2017 09:33
Луцькі патрульні затримали п'яного чоловіка на автомобілі, який порушив правила дорожнього руху. Як з'ясувалося, чоловіка затримають п'яним за кермом уже вдруге. При собі чоловік мав 2 паспорти РФ на своє ім'я, поліції він розповів, що у Луцьку займається бізнесом.

У ніч на 21 лютого екіпаж помітив BMW на вулиці Карпенка-Карого, водій якого здійснював різкі й незрозумілі маневри на дорозі, а також перетнув подвійну суцільну смугу.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька у Фейсбуці.

У чоловіка виявили ознаки алкосп’яніння під час розмови. Результат перевірки на місці – 1, 53 проміле. На нього склали відповідний протокол за ч.2 ст.130 КУпАП, оскільки вдруге сів за кермо нетверезим (вперше затримували в червні 2016 року).

При перевірці у водія виявили 2 паспорти Російської Федерації на його ім'я, 1 посвідчення водія російського зразка на його ім'я, документ на проживання на території України та 2 бланки посвідчення водія українського зразка на ім'я водія. Розповів, що народився в Росії і вже певний час проживає в Україні, у Луцьку займається малим бізнесом.

Автомобіль евакуювали в порядку ст. 265-2 КУпАП.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та представник СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
коля Показати IP 21 Лютого 2017 09:55
В нас подвійне громадянство заборонене,а потрійне?
Лучанин до коля Показати IP 21 Лютого 2017 11:31
Автомобіль конфіскувати, а клоуна депортувати. Або в АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus