USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затвердили зміни до бюджету

1 Вересня 2017 14:04
Кошти на ремонтні роботи, ліки та обладнання: низку змін до міського бюджету ухвалили депутати міськради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 30-ї сесії Луцької міськради 1 вересня.

Як повідомила заступник директора департаменту бюджету та фінансів Людмила Гаврилевська, пропонують збільшити доходи і видатки на 241,2 мільйона гривень, у зв’язку з зарахуванням субвенції з держбюджету на надання пільг і субсидій.

Також у зв’язку з тим, що неможливо провести видатки закладам охорони здоров’я з відшкодування безплатних медичних препаратів пільговим категоріям громадян планують передати в департамент соцполітики 1,24 мільйона гривень для надання адресної соціальної допомоги.

Пропонують збільшити видатки «Луцькводоканалу» на 2,4 мільйона (каналізація мікрорайону Вересневе), ДКП «Луцьктепло» на 1,1 мільйона (ремонт котельні на вулиці Володимирській), 1,25 мільйона спрямують на погашення зобов’язань за кредитами, 200 тисяч гривень – для КП «Парки та сквери міста Луцька» на розчищення території за будівлею ФСТ «Спартак» та 200 тисяч – на роботи з благоустрою.

Також у рамках змін до бюджету розподілили кошти депутатського фонду.

На запитання депутатів щодо процедури закупівлі обладнання для природничих кабінетів луцьких шкіл начальник управління освіти міськради Зіновія Лещенко повідомила, що на суму 221 тисяча гривень придбають проекторі, та на 339 тисяч гривень – комп’ютерів. Тендери завершаться вже найближчими днями. Решту обладнання придбають за прямими угодами і школярі у вересні матимуть нове обладнання.

На запитання депутата Анни Мовяк про ремонт системи опалення у ДНЗ № 19 посадовець відповіла, що вже готова проектно-кошторисна документація і щоб не перешкоджати навчально-виховному процесу, роботи виконають у 2018 році. У дитсадку, з її слів, потрібно повністю замінити систему опалення. Також готують проектно-кошторисну документацію на облаштування зливової каналізації в ДНЗ №40, де були затоплені підвальні приміщення.

Після тривалого обговорення депутати підтримали проект змін до міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus