USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Боротьба, швидкість та емоції: чемпіонат зі спортивної ходьби у фото

10 Березня 2018 20:43
Безкомпромісна боротьба за медалі, тепла весняна погода та обійми: яскраві моменти першого дня зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Сонячною погодою, що наче на замовлення запанувала у Луцьку в перший день чемпіонату, запеклою боротьбою за медалі та волинянами на почесному п’єдесталі запам’ятаються змагання найкращих легкоатлетів України, що відбулися на центральному проспекті Луцька. За путівки на чемпіонат світу боролися представники різноманітних регіонів України, а волинські атлети підтвердили статус Волині як спортивного краю, здобувши золоті та срібні медалі.

Спортсмени відзначали якість траси та сприятливі погодні умови, а рідні легкоатлетів вітали переможців щирими обіймами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 10 Березня 2018 21:39
Усе це дуже добре і похвально. Але у нашому місті є декілька стадіонів (для непонятливих - стадіон це місце, де проводяться спортивні змагання), а тому немає причин блокувати центр міста. І наступне.10 березня в день смерті Т.Шевченка, біля його пам'ятника священниками була проведена жалобна панихида. Не пройшло і години як на цьому ж місці врубили на всю котушку естрадну музику, забувши про траурний день. Невже в день смерті Кобзаря біля його пам'ятника повинна звучати естрада?????Для мене це виглядало як вищої проби блюзнірство, знущання.
Лучанин Показати IP 11 Березня 2018 11:29
А ви не впухли пів міста перекривати із-за ходунів? Це верх маразму

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus