USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку збирають підписи під зверненням до СБУ щодо Кононовичів

4 Березня 2015 16:46
Волинські активісти збирають підписи під зверненням до СБУ щодо дій комуністів Кононовичів. Про це інформують у прес-службі Самооборони Волині.

Кожного дня з 10:00 до 18:00 у наметі “Самооборони Волині” на Театральному майдані Луцька можна підписатися під звернення до Управління СБУ щодо дій комуністів Кононовичів. Підписи збиратимуться до неділі, 8 березня, включно. Тоді заяву, адресовану голові Управління СБУ у Волинській області Олександру Карпенку, планують вручити за призначенням.

Нагадаємо, в листопаді минулого року йшлося про те, що братами Кононовичами займеться СБУ.

Наприкінці минулого року він з братом Михайлом ще кількома активістами-комуністами нібито повезли у Луганськ гуманітарну допомогу. Там вони взяли участь у прес-конференції, де не приховували своїх антидержавних поглядів. До слова, власне, виступ братів Кононовичів у Луганську спричинив звернення до СБУ та органів прокуратури.

А вже в грудні братів Кононовичів відрахували зі складу аспірантів СНУ.



Текст звернення подаємо без змін:

"Просимо звернути увагу на провокативні та збурюючі дії членів Комуністичної партії України Михайла та Олександра Кононовичів, щодо тем сепаратизму та війни між Росією та Україною, розпалювання ними ворожнечі між жителями різних регіонів України.

Так, у мережі Youtube було поширене відео за 20 листопада 2014 року із виступом першого секретаря Центрального комітету Комсомолу України Михайла Кононовича (жителя міста Луцька, Волинської області), який у розпал бойових дій у листопаді 2014 року поїхав до міста Луганська, яке контролююється терористами, та привіз туди гуманітарну допомогу, зібрану серед жителів Волинської області.

На відео комуніст Кононович перебуває серед людей у військовій формі, так званих, «казаків».

Давайте вникнемо у деталі його виступу. «Мы думали, что нас просто не выпустят из територии Украины. (Тобто Кононович, приїхавши до Луганська, вважає, що виїхав за межі України. Чи не є це ознакою сепаратистських настроїв та їх підтримки?) Вот это думали, что не выпустят. Не проверяли как бы, только пробежались….».

Далі Кононович заявляє, що він привіз четверту гуманітарну допомогу на схід терористам (адже привіз її на територію, підконтрольну їм)!!!! Ця допомога це все, що він і його брат Олександр Кононович змогли швидко зібрати у себе вдома. (Тобто у нас, на Волині).

Затятий комуніст Волині говорить: «Украинские власти, но украинские их нельзя назвать. Мы назвем их киевские власти… Киевские власти так же как в свое время… Примерно в это же время в 41-м году гитлерская Германия не смогла покорить Ленинград военным путем и она решила людей уничтожить блокадой. Замерзнут и умрут з голода. Киевская власть хочет сделать тоже самое. (Тобто Михайло Кононович прирівнює державну ЛЕГІТИМНУ владу України до фашистів, чим розпалює ворожечу в країні) Она не смогла поставить на калени Донбасс, покорить людей Донбасса. Поэтому она решила через блокаду уничтожить людей голодом-холодом», – заявляє Михайло Кононович.

Зазначимо, що відео переглянуло майже 11 тисяч користувачів інтернет, що не є мало.

11 лютого 2015 року Олександр Кононович (брат Михайла Кононовича) взяв участь в ефірі програми “На самом деле, яку ведучий в прямому ефірі трактує як “Голос Новоросии” сепаратистського інтернет-каналу “Новосной фронт”. Уже визначення самої програми як, цитую, “голос Новоросии” вказує на сепаратистську ідеологію вказаної програми та її завдання пропагувати це. Окрім цього, в кадрі біля ведучого стоїть прапор, так званої Новоросії на книзі під назвою “Украинский кризис”, що символічно означає домінування сепаратистського прапора над Україною, яка, мовляв, перебуває у кризовому стані. Це такий собі символ домінування над слабкими.

“Фашизм стал государственной политикой. В этом и беда», – каже про державну владу України Олександр Кононович. Ведучий, своєю чергою, називає українську владу “нацистской”. Переглянуло це відео майже 8 тисяч людей!

Загалом же поведінка комуністів-пропагандистів братів Кононовичів є дуже провокативною щодо населення України, зокрема, нас волинян у часи війни. Такі публічні виступи провокують людей до ненависті та насилля у воєнний час, коли рівень терпимості суспільства - на дуже низькому рівні. Подібна поведінка цих громадян також провокує дискусії щодо сепаратизму та посягання на державність і цілісність нашої держави й легітимність нашої влади.

Зважаючи на вище зазначене, просимо вчинити дії щодо жителів міста Луцька, комуністів Олександра та Михайла Кононовичів, які розпалюють ворожнечу серед громадян України, та покарати їх у відповідності до українського законодаства".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Арсен Показати IP 4 Березня 2015 17:02
Нехай Самооборона очистить свої ряди від убивць, які п'яними їздять ночами за кермом, а потім Кононовичами займуться.
простолюдин Показати IP 4 Березня 2015 17:08
... збираємо підписи...кононовичі... А чим скажіть, будь ласка займається, сбу за наші гроші платників податків??? Чому, якщо у діях цих осіб є такі кричущі порушення закону України вони до цих пір не заарештовані??? Яку безпеку може гарантувати структура, яке не в стані вирішувати таких елементарних завдань??? Так може краще збирати підписи про бездіяльність сбу???
дідо Показати IP 4 Березня 2015 17:19
Зловити та судити громадою на Майдані.
Анонім до дідо Показати IP 5 Березня 2015 03:00
ти давай іди до ляшка, він тебе також буде наказувати....жорстоко наказувати
Хвілолог Показати IP 4 Березня 2015 17:22
Якась хня. А чим займається СБУ?
жінка Показати IP 4 Березня 2015 17:22
Зненавиділа горе- політиків і горе- Президентів України і Росії !!! Знущаються над моїм простим народом і народом Росії . Скільки загинуло мого українського народу ?...Скільки людей без рук, без ніг, поранених?.. Скільки людей зниклих безвісті?...Скільки горя від тієї дурної війни, яку почали олігархи-ідіоти Росії і України !!! Плаче моя Україна ... Плачуть діти, батьки , родичі... Не знаю, як має український народ це все пережити і витримати і коли закінчиться та страшна війна ?! СХАМЕНІТЬСЯ ГОРЕ-ПОЛІТИКИ І ГОРЕ-ОЛІГАРХИ РОСІЇ І УКРАЇНИ !!! ВСЕ МИНАЄ В ЦЬОМУ ЖИТТІ... ВСІХ НАС ЧЕКАЄ ФІЗИЧНА СМЕРТЬ...В МОГИЛУ ВАМ І ВАШИМ ДІТЯМ, ЯК І МЕНІ НІХТО НЕ ПОКЛАДЕ ЗОЛОТА-СРІБЛА, А ДАДУТЬ ЗЕМЕЛЬКУ НА ЦВИНТАРІ СТАНДАРТНУ, ЯК І ВСІМ - БІДНИМ І БАГАТИМ !!! БОЖЕ, ДАЙ МУДРОСТІ "ПОЛІТИКАМ" Росії І України припинити війну.
Usa Показати IP 4 Березня 2015 19:52
Выступать в это время против системы, всё равно, что лишиться жизни, как Немцов.
До жінка Показати IP 4 Березня 2015 20:10
Згідний з вами. Тільки ахметов,добкін,гепа,юра єнакієвський і їм подібні не українські олігархи. Так що там нема(в цьому конфлікті) українських олігархів.
А Показати IP 4 Березня 2015 20:25
А це фількіна грамота та реклама Кононовичам перед Європою. Вже з Башкаленка знущались, став героєм-потерпілим, тепер ці також будуть виглядати репресованими перед світом
Анонім Показати IP 4 Березня 2015 21:53
СБУ вже б мали давно цих неандертальців на 12 років засадити.Але навіщо якщо можна на контрабасі більше бабок скосити
пр Показати IP 4 Березня 2015 22:56
Ошибок море! Позор. Люмпены дорвались до власти.
Луцьк Показати IP 4 Березня 2015 22:57
Кононович в інтервью також сказав, що тільки при фашистському режимі опозиціонерів знищують фізично, марально та політично . Як у нашому дермократичному Луцьку, яку країну ви побудували нещасні!
Самодауни Показати IP 4 Березня 2015 23:16
Злазьте черті з бурштина бо ваша зала не поможе ур***ди
самосуд Показати IP 5 Березня 2015 00:09
щось почерк людей у списку надто схожий, чи не самі ви видумуєте прізвища
перехожий Показати IP 5 Березня 2015 00:12
а чи не занадто честі цим Кононовичам? чого ви так до них прикипіли, якщо вони плетуть усяку нісенітницю то не звертайте на них уваги, чи вам правда очі коле і серце розриває за рідну Волинь?! типу нема інших проблем окрім них
Правда Показати IP 5 Березня 2015 08:24
Кононовичі хватить коменти строчити.Скоро сядете
Олег Показати IP 5 Березня 2015 09:55
Не за горами весняно-польові роботи. То ж нехай луцька самооборона займається корисними справами для суспільства, а не різними дурницями.
Кононович Показати IP 5 Березня 2015 09:56
И там будем писать. . . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus