USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку змінюють умови придбання житла учасникам АТО

20 Липня 2018 16:14
До програми забезпечення житлом учасників АТО на умовах співфінансування 50 на 50 вносять зміни.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 липня.

Перша заступниця директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька розповіла, що 11 липня за участю учасників АТО та членів їхніх сімей відбувся круглий стіл. Протягом обговорення було домовлено, що житло за умовами співфінансування купуватимуть лише в Луцьку, а першочергово скористатися програмою зможуть інваліди ІІІ групи, які мінімум 4 роки зареєстровані в обласному центрі Волині.

Окрім того, як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, аби уникнути зловживань, наново розрахували коефіцієнт збільшення граничної вартості 1 кв. м помешкання (становитиме 1,5) і зменшили максимальну площу житла до 21 кв. м.

«При розрахунку коефіцієнта збільшення граничної вартості 1 кв. м площі житла ми досліджували середню вартість помешкань у Луцьку», – зазначила Лілія Єлова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus