USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку змінять програму розвитку туризму

25 Червня 2018 20:13
Створення нового проморолику та туристичного сайту міста коштуватиме дорожче, ніж планували раніше.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 червня.

Депутатам запропонували внести зміни до програми розвитку туризму у місті Луцьку на 2017-2018 роки.

Як пояснила начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, йдеться про коригування витрат програми. Усі заплановані роботи прописані у чинній програмі, але ціни змінюються, тому такі важливі пункти, як зняття нового промоційного ролику міста, нового туристичного сайту Луцька та видання промоційного каталогу коштуватимуть дорожче. Депутатам пропонують здійснити перекидку коштів у межах програми.

Так, на підготовку матеріалів для промоційного фотоальбому Луцька (оплата фотозйомки та дизайну видання), а також зйомку нового промоційного відеоролика міста у 2018 році пропонують передбачити не 50, а 80 тисяч гривень, на відкриття туристичного сезону передбачать 170 тисяч. Розробка нового багатомовного туристичного сайту міста коштуватиме не 20, а 40 тисяч гривень.

На підтримку громадських ініціатив, спрямованих на підвищення туристичної привабливості міста (історичне реконструкторство; регіональна кухня; народні промисли; оплата праці Луцького кликуна та інші проекти) хочуть спрямувати 120 тисяч гривень з міського бюджету, на проведення Конкурсу громадських ініціатив у галузі туризму – 55 тисяч з міського бюджету та 100 тисяч з інших джерел, на інші проекти – 35 тисяч з міського бюджету.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus