USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку звучатимуть рок-хіти у виконанні симфонічного оркестру

15 Січня 2015 21:00
Лучани мають змогу послухати підбірку відомих рок-хітів у виконанні симфонічного оркестру «Résonance». Концерт відбудеться у приміщені облмуздрамтеатру 21 січня о 19 годині, - повідомляють організатори.

Група «Résonance», хоч формально і є камерної частиною симфонічного оркестру, а також часто вважається сучасною рок-групою, по суті, не є ні тим, ні іншим.

Репертуар гурту - це не просто рок-музика. Це твори, які вже давно увійшли в золотий фонд людства, музика, створена найталановитішими людьми планети.

Ця програма концерту пропонує новий погляд на саму суть пісні. Відкинувши шаблони, слухач проникає в саме серце твору - саме те, що композитор спочатку в неї вкладав.

І сяйво геніальної рок-музики стає ще більш відкритим, а професійний підхід музикантів, багатство скрипок, благородність альтів, шарм віолончелей, могутність контрабаса і рок-н-рольна свобода барабанів роблять його насиченим і барвистим, в тому числі завдяки проробленим аранжуванням спеціально для камерної групи симфонічного оркестру «Résonance».

Музиканти групи «Résonance» - це викладачі консерваторії, музиканти філармонії, оперного театру, будинку органної та камерної музики з різних міст України.

Глядачів чекає не тільки улюблені пісні у свіжому звучанні, але й авторський відеоряд на великому екрані. Живий звук.

РОК ХІТИ у виконанні камерної групи Симфонічний оркестр «Résonance»

У програмі концерту «red tour»:

- Radiohead

- Linkin Park

- Metallica

- Aerosmith

- Rammstein

- Muse

- Smokie

- Marilyn Manson

- Maroon 5

- Pixies

- System of a Down

- Scorpions

- Red Hot Chili Peppers

- Sting

- Depeche Mode

- Status Quo

- Coldplay

- Nirvana.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus