USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Львові в похоронному бюро вилучили багато зброї та наркотики

17 Березня 2023 07:42
У Львові поліцейські провели санкціонований обшук у місцевому бюро ритуальних послуг, в одному з приміщень якого тимчасово проживав 32-річний уродженець Тернопільської області.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції у Львівській області, під час обшуку було виявлено та вилучено автомат, пістолети, велику кількість набоїв різного калібру, гранату Ф-1 та арбалет, передає ТСН.

«Крім того, було виявлено близько 500 грамів наркотичних та психотропних речовин, зовні схожих на канабіс та амфетамін, вартість яких на чорному ринку становить понад 150 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Українка намагалася вивезти через «Устилуг» 17 кг наркотиків

Вилучену зброю та підозрілі речовини скерували на експертне дослідження. Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Чоловікові загрожує від трьох до семи років тюрми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Березня 2023 09:30
хлоп вирішив надурити систему?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus