USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Малайзії зіткнулися поїзди метро, постраждали понад 200 людей

24 Травня 2021 21:48
Понад 200 людей отримали поранення у столиці Малайзії Куала-Лумпурі в понеділок, 24 травня, внаслідок зіткнення двох поїздів метро.

Поїзди зіткнулися в підземному тунелі недалеко від веж Петронас - найвищих веж-близнюків у світі, повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters.

За інформацією місцевої поліції, один із поїздів йшов порожнім після ремонту, а йому назустріч тим же шляхом рухався поїзд з 213 пасажирами. Серйозно постраждали 47 людей, ще 166 - отримали легкі травми.

Правоохоронці вважають, що до аварії могла призвести помилка центру управління поїздів.

У Міністерстві транспорту країни заявили, що це перша велика аварія за 23 роки роботи метрополітену, і пообіцяли провести ретельне розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus