USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Маневичах 21-річна лучанка вкрала з чужого будинку коштовностей на 130 тисяч

1 Грудня 2023 16:31
У середу, 29 листопада, до поліції Волині надійшло повідомлення від жительки селища Маневичі Камінь-Каширського району. Жінка повідомила, що на час її відстуності невідома особа проникла в її помешкання та викрала золоті прикраси. Сума завданих збитків сягнула майже 130 000 гривень.

Про це інформує поліція Волині.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів із застосуванням технічних можливостей. Зібрали всю інформацію про подію, допитали свідків.

Читати ще: Одного розбійника волинянин відправив у реанімацію: двоє чоловіків, які проникли в будинок, проведуть 7 років у тюрмі

Крадійку встановили за лічені години. Нею виявилась 21-річна мешканка Луцька. Скориставшись моментом, коли заявниці не було вдома, зловмисниця заволоділа її коштовностями.

Після скоєння злочину дівчина відразу залишила населений пункт. Невдовзі її виявили та затримали оперативники кримінальної поліції у Луцьку.

Наразі крадійці вже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus