USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

У Маріуполі російський окупант вистрелив в обличчя 11-річній дівчинці, вона дивом вижила

26 Березня 2022 22:57
У блокадному Маріуполі російський окупант напав на 11-річну дівчинку – нелюд вистрелив дитині просто в обличчя. Дівчинка вижила та проходить реабілітацію – вже 9 днів вона перебуває в безпеці.

Про це повідомило британське видання CNN, кореспондент якого особисто відвідав дитячу поліклініку в Україні, передає УНІАН.

Куля пройшла через щелепу і травмувала корінь язика. Дитина не може голосно говорити – через потрапляння кулі пошкодилися голосові зв'язки.

Повідомляють, що дівчинка потрапила під обстріл 16 березня, коли разом із мамою, сестрою та бабусею намагалася покинути блокадний Маріуполь. Вони їхали в автівці людей, які допомагають з евакуацією, але на одному з блокпостів поблизу Василівки наткнулися на російських окупантів.

Читати ще: Гуманітарне пекло: все, що відомо про звірства окупантів у Маріуполі

Росіяни без попередження відкрили вогонь по цивільних, після чого зупинили автомобіль, змусили всіх вийти і почали погрожувати. Люди зупинилися та виходили з піднятими руками, проте окупантів не цікавило, що вони цивільні – один із солдатів вистрелив дівчинці в обличчя.

Все ж росіяни дозволили відвезти закривавлену дівчинку до лікарні у Запорізькій області.

Раніше вона займалася гімнастикою. Зараз же ледь може ходити – окупанти завдали невиправної шкоди її здоров'ю.

Читати ще: Кадри зруйнованого Маріуполя журналісту вдалося відзняти і вивезти на схованій у цукерці флешці

Наразі дівчинка перебуває разом з батьками та іншими дітьми у бомбосховищі однієї з лікарень.

За злочини проти дітей кожен солдат понесе найжорсткіше покарання – порушуючи закони війни, окупанти заганяють себе все далі в ізоляцію та отримують все більше зневаги й ненависті українців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus