USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«У мене немає жодних сумнівів, що Україна переможе в цій боротьбі», – Шон Пенн

28 Березня 2022 02:25
Відомий американський актор Шон Пенн дуже переймається через війну РФ проти України.

На момент повномасштабного вторгнення окупантів він перебував в Україні, де знімав свою документальну стрічку. Та 28 лютого зірці вдалося втекти з країни. Згодом він почав активно допомагати українським переселенцям у Польщі, повідомляє ТСН.

А цього разу лауреат премії «Оскар» дав інтерв'ю CNN, у якому поділився думками про те, що в нього й сумнівів немає, що Україна переможе у цій війні:

«У мене немає жодних сумнівів, що Україна переможе в цій боротьбі. І тоді буде питання, де ми були, коли вони це зробили», – сказав Пенн.

Окрім того, голлівудська зірка наголосив, що Американська кіноакадемія обов'язково має дати можливість виступити на премії «Оскар» президенту України Володимиру Зеленському.
Подейкують, що наразі про це йдуть перемовини, але якщо організатори премії не дійдуть згоди у цьому питанні, Шон Пенн пропонує бойкотувати захід:

«Я молюся, що це неправда, але якщо так, бойкотуйте це і не йдіть туди. Якщо Американська кіноакадемія таки відхилить віртуальний виступ Володимира Зеленського, я публічно знищу свій «Оскар», – заявив Шон Пенн.

Зазначимо, що церемонія вручення премії «Оскар-2022» відбудеться вже цієї ночі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Еж Показати IP 28 Березня 2022 05:49
Хаха. )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus