USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У мережі опублікували провокаційне відео з анексією Буковини, Матіос збирає силовиків

2 Червня 2019 21:20
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос скликає нараду з керівництвом МЗС, Генштабу, ГУР МОУ та СБУ з приводу провокаційного відео, на якому Румунія анексує українську частину Буковини після початку широкомасштабної війни Росії проти України.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНІАН.

«Інформую – буквально завтра особисто внесу до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про підготовку (зрозумілими, але процесуально не встановленими особами) до скоєння особливо тяжких злочинів, які посягають на територіальну цілісність української держави. У зв’язку з викладеними в статті доводами у вівторок проведу нараду з керівництвом МЗС, Генерального штабу та ГУР МОУ, Служби зовнішньої розвідки, а також виконувачем обов’язків голови СБУ. Всі отримають законні доручення в межах кримінального провадження. Українська Держава (нехай для когось начебто і слабка) – Є! Ми будемо за неї боротися», – написав Матіос.

Семихвилинне аматорське відео під назвою «Румуно-українська війна – 2022» було залито на YouTube 26 травня. Сьогодні воно вже зібрало 3300 переглядів користувачів. У ньому показано, як у 2022 році Румунія може, з метою захисту своїх громадян, гібридно окупувати Чернівецьку область і частину Одеської області.

Каталізатором для таких дій може стати активізація бойових дій на Сході України, аж до повномасштабного наступу російських окупаційних сил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
51 незнаменита Показати IP 2 Червня 2019 21:40
Дайте спокый ви вже з анексыэю Крима розібрались,Матіос набирає БАЛИ
! до 51 незнаменита Показати IP 2 Червня 2019 22:10
Що, убоге створіння? Забуло мову поміняти, так спішило щось ляпнути!? Автор відео зрозумілий, тільки от одне питання, чому вся гидота повилазила саме зараз?
Таке Показати IP 2 Червня 2019 21:44
Враження шо матіос почуствував себе командувачем війск НАТО в Європе
Правдоруб Показати IP 2 Червня 2019 21:52
Відео створено Россійськими спецслужбами - це очевидно, з метою дестабілізації в Україні. Румунія в принципі не зможе вести військових дій (без підтримкиНАТО) так як її армія найменш оснащена у Європі. НАТО не зацікавлене в такому розвитку подій.
українка до Правдоруб Показати IP 3 Червня 2019 08:33
Україна це осиновий кілок в кровожерному Кремлі що летить в пекло, це історичний факт.
Анонім Показати IP 2 Червня 2019 21:58
Не зря украинский прокурор дело возбудил. Знает, что это кто-то из его соотечественников, из самой нищей страны Европы, где убита вся промышленность, мечтает чтобы его кормил какой-то оккупант. Не раз встречал тут мнение, что ели бы их захватила Германия в 1941, то они жили бы как немцы сейчас. Мечты, мечты где ваша сладость.
Ой Показати IP 2 Червня 2019 22:29
Як нам треба прокурора, та ще й з головою, щоб дивися він у Кодекс, а не бив ногою...
Історія України Показати IP 2 Червня 2019 22:43
Націоналісти щоб утримати владу завжди платили територіями. І 100 років тому і зараз :Ющенко, турчинов...
Справжня історія до Історія України Показати IP 3 Червня 2019 09:51
Націоналісти єдині хто боровся за справжню державу Україну.
пенсіонери Показати IP 2 Червня 2019 23:44
Ганебний крадій пенсій порошенко *уйло і всі його постанови г*вно!!! А я думаю чого це від цеї "свідомості" ганебний брехливий крадій пенсій петько паросенко свинярчуком гонтаркою яйценюком гройцманом ревою розенком коболєвим та багатьма іншими крадіями з БПП-банди збагатився в рази? А це порошенівська свідомість так нещадно грабує пенсіонерів і кричить патріотичні гасла, а люди змушені бідкатися по заробітках по закордонах і нам виживається все гірше і гірше і так хочеться гучно на ввесь світ заявити що ви порошено-бандити своїми шкурними крадійськими діями ЗГАНЬБИЛИ УКРАЇНУ!!!!! Порошенка з БПП-бандитами з конфіскаціями довічно посадити НА НАРИ!!!!!
Микола до пенсіонери Показати IP 3 Червня 2019 23:02
Порошенко це вчорашній день. Купив відро поп-корму пива сів і чекаю ери благополучя
Ось так малята Показати IP 3 Червня 2019 08:29
Матіос це одне. Конаюча Російська імперія це друге, вона втратила будь-який здоровий глузд і готова на усе це її віковічна політика — завойовувати і грабувати як заповів Чингіз Хан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus