USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть збудувати недільну школу

20 Квітня 2016 17:09
На вулиці Грабовського хочуть звести дзвіницю, недільну школу та прилеглий дитячий майданчик.

З проханням про видачу дозволу на розроблення землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування звернулася релігійна громада преподобного Іова Почаївського Української православної церкви Київського патріархату. Йдеться про 8,5 сотки землі.

Земельна комісія, що розглядала це питання 20 квітня, рекомендувала сесії міської ради прийняти щодо звернення схвальне рішення.

До звернення додали підписи більше 400 жителів цього району.

Як пояснив заступник начальника управління архітектури та містобудування міськради Ярослав Матвіїв, оскільки на вказаному місці відповідно до Генерального плану забудови Луцька передбачається індивідуальна забудова, зведення дзвіниці та інших об’єктів, передбачається проведення процедури спеціального зонального погодження і громадського обговорення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ольга Показати IP 21 Квітня 2016 09:50
Де саме це маэ бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus