USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Міноборони створюють службу для боротьби з «п’ятою колоною»

30 Серпня 2014 17:04
При Міністерстві оборони у прямому підпорядкуванні міністра буде створено спецслужбу для боротьби з шпигунами та диверсіями в армії.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав міністр оборони Валерій Гелетей, - повідомляє «Українська правда».

"Для виявлення та знешкодження ворожої агентури, фактів невиконання бойових наказів командирів та випадків дезертирства в моєму безпосередньому підпорядкуванні створюється спеціальна Служба Міноборони", — повідомив міністр.

Він додав, що служба "буде дещо подібною на СМЕРШ і працюватиме в першу чергу на передовій та у органах військового управління".

"Сьогодні, як ніколи, важливо позбутись російської "п'ятої колони" в українських Збройних Силах та Міноборони, а головне — у частинах та підрозділах залучених до АТО. Враховуючи вимоги часу, лише силами правоохоронних органів це зробити поки що не вдається", — пояснив він.

Гелетей впевнений, результати роботи служби буде видно вже найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 30 Серпня 2014 17:10
ще одна команда "тилових крис"... щоб не робили, тільки не на фронт...
гриб Показати IP 30 Серпня 2014 17:51
скоро створять інститут комісарів, українські Соловки, суди трійок ... Амінь.
Анонім Показати IP 30 Серпня 2014 18:04
перевірте як беруть бабло воєнкоми по 1 тис баксів щоб не забрали на фронт
П'ята колона Показати IP 30 Серпня 2014 18:37
коментар було видалено
Майор у відставці Показати IP 30 Серпня 2014 19:09
Завжди у військовій частині був представник контррозвідки ( особіст ).Секретний відділ,засекречена апаратура зв"язку (ЗАС ),штаб і оперативний черговий,шифрувальники та інші носії секретної інформації.Хто служив в армії це знає.Хто на свинарнику ,або взагалі служби не бачив - буде тут про Соловки ляпати.Комісари були при політвідділі,Це зовсім інша ідеологічна виховна робота.Завклуб,по комсомольськопартійній роботі,політінформації,бойові листки ( стінгазети ).Пізніше готували училиша офіцерів з виховної роботи.Є служба капеланів в арміях багатьох країн.Моральний,патріотичний,психологічний дух військових завжди підтримувався на високому рівні.Контррозвідувальні підрозділи ГРУ розвалили,передавши їх СБУ.Так в армії України за 23 роки розсекретили всю інформацію,агенти російських спецслужб і західних розвідок вкорінились в Генеральному штабі,Міністертві Оборони.Навіть були міністрами і адміралами.Окупація Криму,збиті літаки,гелікоптери,знищені кораблі,небоєздатна прикордонна служба.Це результати державної зради перш за все верховних головнокомандувачів протягом 23 років розкрадання і свідомого знишення держави третьої в світі по ядерному статусу.Кравчук,Кучма,Ющенко,Янукович свідомо знищували армію і флот.Результати бачимо зараз.Паради і показуха для кого?Юля відмінила строккову службу.Контрактників деморалізовано.Генерали будують дачі.Солдати довбають лід на плацу.Бойової ,тактикоспеціальної підготовки мало.Що до всенародної підтримки армії і флоту,то прикладом є такі свідомі коментатори і явні вороги України.Ідея нації підніме народ з колін.Громадська свідомість,патріотизм має велике значення.Якщо не будемо зміцнювати свою армію,будемо кормити армію ворога.
Рядовий Показати IP 30 Серпня 2014 19:48
А кононовичів,шуфричів і їм подібних на передову а простих людей в в "загрядзагони"
111 до Рядовий Показати IP 30 Серпня 2014 20:33
коментар було видалено
Рядовий до 111 Показати IP 30 Серпня 2014 20:45
Саша,кононович,це ти? Ти ж комсомолець,а ваша секта не вірить ні в Бога ні в кого крім володі. Тільки поміняйте вже його на нового володю в мавзолеї.
111 до Рядовий Показати IP 30 Серпня 2014 22:56
коментар було видалено
пер Показати IP 30 Серпня 2014 20:53
Краще б ставку, ставку зробили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus