USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У місті на Волині будуватимуть нові торгово-офісні приміщення

3 Жовтня 2019 08:00
Будівлю до 15 метрів заввишки побудують у Ковелі.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва торгово-офісних приміщень на вулиці Драгоманова, 7 у Ковелі затвердили наказом відділу містобудування та архітектури виконкому Ковельської міської ради.

Замовником виступає громадянин Роман Качалай. Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Площа ділянки становить 0,0549 гектара. Функціональне призначення ділянки – території житлової садибної забудови, відповідно до генплану Ковеля, затвердженого у 2017 році. Згідно з детальним планом території розміщення торгово-офісних приміщень та стоматологічного центру на вулиці Драгоманова у Ковелі, затвердженого рішенням Ковельської міськради від 27 вересня 2018 року, передбачили розміщення торгово-офісних приміщень.

Гранично допустима висота будівлі становить 15 метрів, максимально допустимий відсоток земельної ділянки – 42%. Будівля розташована на відстані 6 метрів від червоної лінії вулиці Драгоманова, зблокована із проектною адміністративною будівлею. На земельній ділянці, де розташований об’єкт нерухомого майна, відсутні планувальні обмеження. При проектуванні зобов’язали врахувати законні інтереси осіб з обмеженими фізичними можливостями, законні інтереси власників та користувачів земельних ділянок та будівель, що оточують місце будівництва, а також передбачити автостоянки для відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus