USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Москві прощаються з оперним співаком Дмитром Хворостовським

27 Листопада 2017 14:42
Провести в останню путь оперного співака Дмитра Хворостовського прийшли сотні людей. Церемонія прощання відбувається у приміщенні академічної філармонії Москви.

Про це повідомляють «РИА Новости».

На будівлі філармонії висить великий банер з портретом артиста і словами «Назавжди з вами». На церемонію прощання з Дмитром Хворостовським прийшли Лев Лещенко, Валерій Меладзе, Йосип Кобзон та Ігор Крутой.

Попри прохання родичів Хвороствоського, які просили замість квітів зробити пожертви британській благодійній організації Cancer Research UK, яка займається дослідженням раку, росіяни нанесли дуже багато вінків.

Після прощання тіло співака кремують, а його прах розділять і поховають у Москві та Красноярську.

Нагадаємо, в ніч на 22 листопада у Лондоні внаслідок важкої хвороби помер відомий оперний співак Дмитро Хворостовський. За словами Народного артиста Росії Йосипа Кобзона, він заповідав, щоб його кремували, а прах поховали і у Москві, і в його рідному Красноярську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Доктар Шацький 33 см Показати IP 27 Листопада 2017 15:32
Глиба !!! І пішов з життя по чоловічому з гідністю ... Нехай спочиває богом..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus