USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Росії попрощалися з Задорновим

12 Листопада 2017 22:12
На території однієї із підмосковних клінік відбулося прощання з відомим сатириком і публіцистом Михайлом Задорновим, який нещодавно пішов на той світ на 70 році життя.

Як повідомляють російські інформаційні агенції, попрощатися з гумористом прийшли не лише його родичі та близькі, а й численні шанувальники. Загалом у церемонії взяли участь близько ста людей, передає 24 канал.

Зауважимо, за бажанням самого Задорнова церемонія прощання спершу проходила у закритому режимі . Так, за словами представників його сім’ї, артист завжди охороняв своє життя від втручання сторонніх і іронічно ставився до публічності, відтак його близькі попросили "не створювати паніку навколо його смерті".

Щоправда, за півтори години усіх охочих все ж пропустили на територію клініки, щоб проститись із сатириком.

До слова, відкрита частина церемонії була дуже скромною та саме прощання тривало близько 20 хвилин. За цей час шанувальники творчості Задорнова встигли лише покласти квіти до його фотографії, а опісля всіх попросили покинути територію лікарняного комплексу.

Поховають Михайла Задорнова у Латвії.

Михавло Задорнов помер 10 листопада 2017 від раку мозку. Лікування він проходив у Німеччині. Сам гуморист не давав інтерв'ю про своє здоров'я і не коментував своє самопочуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ну так Показати IP 12 Листопада 2017 22:34
Чудово ж. Ця новина конче необхідна на сайті, вона надзвичайно цікава, потрібна і вимагає термінового ознайомлення читачів волинського новиннєвого ресурсу. І про особистість чувака цього також тут детально написано. Прекрасно, бл...ть.
Українець Показати IP 13 Листопада 2017 01:32
Спочивайте з Богом, Михайле. Вашого яскравого гумору та позитиву нам дуже не вистачатиме. Глибокі та щирі співчуття рідним і близьким.
Марс Показати IP 13 Листопада 2017 10:19
ну, більшого українофоба, як Задорнов, мабуть не було... і про збитий малазійський Боїнг він сказав, що він упав, бо був важчий за повітря... Шось не скрєпно: лікувався у Німеччині, а похоронять у Латвії..., вони ж під Америкою, а американці "Ну-у-у-у, ту-у-у-у-пые"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus