USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У МОЗ озвучили дати подальших етапів пом’якшення карантину в Україні

13 Травня 2020 10:53
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов озвучив дати подальшого ослаблення карантину в Україні: 22 травня, 1 і 11 червня.

Як повідомляє Новое время, у ході брифінгу він зазначив, що у МОЗ є показники, які будуть впливати на пом’якшення карантину.

«У нас є чіткий алгоритм по зняттю наших обмежень... Також у нас за цими показниками є прогнозовані дати, коли ми вважаємо, що можемо досягти цих показників. У нас є контрольні дати, які ми розробили для себе: це там 22 травня, потім 1 червня, 11-е і так далі», – сказав міністр.

За його словами, на найближчому засіданні Кабінету міністрів буде прийнято постанову щодо алгоритму МОЗ про зняття карантину.

«Я думаю, що вже на цьому тижні сьогодні-завтра ми презентуємо все це. Ми вважаємо, що ми будемо звертатися до уряду, щоб було затверджено це відповідною постановою», – додав Степанов.

Раніше повідомлялося, що кабмін продовжив карантин в Україні до 22 травня, однак з деякими ослаблениями, які почали діяти з 11 травня.

Також з 11 травня карантин в Україні став адаптивним регіональним. Це означає, що в разі загострення інфекції в окремих регіонах, обмежувальні заходи будуть посилювати саме там, а не по всій країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Генерал-міністр Показати IP 13 Травня 2020 11:35
У нас є план, ми його курим.
Сторонній Показати IP 14 Травня 2020 08:54
План у них є.Італія 48 днів на карантині ,Україна 60.Вам скоро вже не буде що дерибанити.З доріг вже забрали гроші, з культури також. Хто слідуючий? Планьорщики повертайтесь назад в свій квартал 95 і там плануйте... опустіться на землю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus