USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Миколаєві патрульний випустив 7 куль у чоловіка

29 Квітня 2016 11:00
Патрульний поліцейський у Миколаєві розстріляв місцевого мешканця. Про це повідомляє прес-службу прокуратури Миколаївської області.

Встановлено, що інцидент стався в ході сварки поліцейського із чоловіком. Правоохоронець у той час перебував поза службою.

Інцидент стався ще 21 квітня, однак встановили особу того, хто стріляв лише тепер.

«В 13:00 поліцейський, перебуваючи поза службою, на ґрунті неприязних відносин, в ході сварки, спричинив 35-річному чоловікові 6 непроникаючих вогнепальних поранень нижніх кінцівок і одне непроникаюче вогнепальне поранення в області живота з використанням травматичної зброї», - йдеться в повідомленні прокуратури.

27 квітня слідчі провели обшук помешкання поліцейського. У ході обшуку у затриманого було вилучено травматичний пістолет, набої до нього та три бойові патрони калібру 9 мм.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 та частиною 1 статті 263 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, незаконне поводження з бойовими припасами).

Як повідомлялося, нещодавно у Києві на пішохідному переході під колеса патрульного автомобіля потрапила жінка. Згодом стало відомо, що постраждала померла в лікарні.

Окрім того повідомлялося, що у лютому київські патрульні під час переслідування порушника правил дорожнього руху розстріляли автомобіль БМВ, внаслідок чого загинув 17-річний пасажир авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 29 Квітня 2016 14:28
Потрібно взагалі розпустити цю непотрібну нікому (крім самих патрульних) патрульну поліцію!!!
Ас Показати IP 30 Квітня 2016 00:14
Сама нормальна поліція адекватна і машини не зупиняє просто так

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus