USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У національних кольорах: в Ковелі урочисто відкрили головну ялинку громади

20 Грудня 2022 18:52
19 грудня у Ковелі урочисто відкрили головну ялинку громади.

Цьогоріч героїню новорічних свят, яка росте поряд з Палацом учнівської молоді, задекорували прикрасами в патріотичних кольорах, більшість з яких виготовила молодь власноруч. Поряд – садиба святого Миколая. Малеча може з ним поспілкуватися, розповісти про бажання й отримати солодкий подарунок. Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Незважаючи на мороз, чимало дорослих і дітей зібралися на святкове відкриття ялинки. Усі зігрівались під веселі різдвяні мелодії, із задоволенням співали, танцювали, фотографувалися.
Читати ще: «Дякуємо головним меценатам нашого свята – ЗСУ»: у Луцьку презентували ялинки незламності. Фоторепортаж

«Дуже важливо, щоб наша малеча відчувала, що сьогодні свято, що на них чекають сюрпризи. Саме тому ми прибрали ялинку, облаштували садибу святого Миколая. А до нашої нової ялинки, яка так полюбилась усім торік,

неодмінно повернемося після Перемоги, до якої ми сьогодні стали на один день ближче», – привітав усіх міський голова Ігор Чайка.
Про хороший настрій для ковельчан подбали мистецькі колективи міста: ансамблі народного танцю «Дзвіночок» та «Барвінок», вокально-інструментальний ансамбль «Барви», колективи студій естрадного співу «Нові таланти» і «Надія», театральна студія «10 ряд 10 місце» та ведучі Наталія Гончар і Анастасія Данилюк.

На завершення ковельчани разом з Миколаєм подякували нашим військовим за можливість зустрітися, побажали миру Україні та Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus