USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нігерії діти підірвали себе серед натовпу: загинуло 30 осіб

17 Червня 2019 18:12
У Нігерії троє терористів-смертників влаштували теракт на півночі Нігерії, в результаті чого загинуло 30 людей. Згодом виявилося, що підірвали себе дві дівчинки та хлопчик.

Теракт стався у місті Кондуга у неділю близько 21 години в залі, де вболівальники дивилися футбол, передає канал 24 з посиланням на сайт Independent. Через деякий час пролунали ще два вибухи – смертники підірвали себе у натовпі у барі.

В результаті теракту 30 людей загинули, ще понад 40 поранених. Як повідомляє CNN, трьома смертниками, які підірвали себе, були дві дівчинки й один хлопчик.

Наразі ще ніхто не взяв на себе відповідальність за теракт. Проте, в регіоні регулярно здійснюють напади бойовики терористичного угруповання «Боко Гарам». Терористи, для досягнення своїх цілей, часто вербують дітей, яких вони викрадають із сіл на півночі Нігерії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus