USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині зупинили щеплення вакциною AstraZeneca всіх людей, молодших за 60 років

31 Березня 2021 09:14
Влада Німеччини вирішили не вакцинувати громадян, молодших за 60 років вакциною AstraZeneca, вже перейменованої в Vaxzevria. Рішення вступає в силу з 31 березня.

Про це пише СТРАНА.ua з посиланням на німецький таблоїд Bild.

За інформацією видання, на такий крок влада пішла за підсумками наради глави МОЗ ФРН, керівників регіонів і представників уряду. Як і в інших країнах, в Німеччині прийшли до висновку, що тромбози після уколу виникають переважно у більш молодих людей.

Хоча кількома тижнями раніше німецький регулятор видав протилежну рекомендацію - вакцинувати препаратом AstraZeneca тільки людей, молодших 65 років.

Після цього розпорядження чиновників в Німеччині не знають, що робити з тими, кому вже ввели першу дозу. Канцлер Ангела Меркель заявила, що рішення з цього приводу приймуть в кінці квітня.

Нагадаємо, Канада припинила використання вакцини проти коронавірусу від компанії AstraZeneca для людей у віці до 55 років через ризик утворення тромбів.

Раніше ми також повідомляли, що об’єднання НКО People’s Vaccine Alliance («Альянс за вакцини для людей») провело опитування експертів з приводу вакцинації від коронавірусу. Більшість вважають, що наявні вакцини незабаром стануть марними, так як в світі постійно з’являються нові штами SARS-CoV-2, як нещодавно в Чехії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 31 Березня 2021 11:04
ну тепер переіменована вакцина точно всіх вилікує. або достроково відправить на той світ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus