USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Нововолинську культурно-мистецький захід об’єднав шанувальників музики

22 Січня 2024 23:00
30 років у Нововолинську радує поціновувачів музики народний аматорський інструментальний секстет «Тільки для тебе» (керівник – Світлана Кушнірук). З нагоди ювілею колективу та напередодні Дня Соборності України, артисти виступили з концертом «України бачу світлий день» у міському палаці культури.

Про це інформують у Нововолинській міській раді.

У залі прозвучали класичні мелодії, народні пісні, твори відомих українських авторів. Під акомпанемент секстету «Тільки для тебе» співали солісти-вокалісти палацу культури, вокальна група Свято-Духівського собору, заслужений працівник культури України Олександр Каліщук.

Олександр Пилипович поділився спогадами про співпрацю з народним аматорським інструментальним секстетом «Тільки для тебе» з часу його заснування. Однією з перших спільно виконаних композицій була пісня «України бачу світлий день». Цю пісню заспівали й на ювілейному концерті.
Читати ще: Різдвяна зустріч з «Надією»: у Ковелі відбувся святковий концерт

Захід відвідав міський голова Борис Карпус. Очільник громади привітав усіх присутніх з Днем Соборності України, подякував артистам за натхненний захід та побажав їм й надалі творчого натхнення та переможного миру.

За багаторічну наполегливу працю, вагомий особистий внесок у розвиток української культури та мистецтва, творчі здобутки, високу професійну майстерність, активну участь у культурно-мистецькому житті міста та з нагоди 30-річного ювілею з дня створення відзначено подякою міського голови народний аматорський інструментальний секстет «Тільки для тебе».
Читати ще: Різдвяний марафон завершився: у Луцькій громаді в грудні та січні провели майже 500 культурних заходів

Також подяки міського голови вручили мешканцю Грибовиці Андрію Войтовичу за активну громадську позицію, відважність і небайдужість, вагомий особистий внесок у захист Батьківщини, а також волонтерській ініціативі з виготовлення окопних свічок для Захисників у складі: Марії Ярощук, Сергія Орната, Вікторії Орнат, Петра Михалуся, Любові Михалусь, Галини Вишняк, Руслана Вишняка, Наталії Дубинюк і Сергія Дубинюка.

Усім учасникам Народного аматорського інструментального секстету «Тільки для тебе» вручили відзнаки відділу культури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus