USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Нововолинську нагородили двох школярів, які спіймали злочинця

29 Серпня 2017 10:53
У місті шахтарів нагородили подяками міського голови двох школярів, які власноруч спіймали злочинця. Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков вручив хлопцям нагороди під час урочистостей з нагоди Дня міста та Дня шахтаря, пише «Волинська правда».

Нагороджуючи найдостойніших жителів Нововолинська, мер міста гірників з-поміж іншого вручив подяки за активну громадську позицію та допомогу поліції у розкритті злочину учням нововолинських ЗОШ № 4 та №3 Дмитру Тарасюку та Дмитру Савчуку. Як розповіли герої-школярі, їм самостійно вдалося спіймати та «скрутити» злочинця, який викрав футболку у місцевому магазині.

«Я тоді приїхав із села. Мені друзі розказали, що якийсь дядько вкрав футболку в магазині. І нас попросили знайти його. Ми його самі зловили, скрутили, а тоді викликали поліцію», – розповів Дмитро Тарасюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 29 Серпня 2017 15:40
Відправте їх в Сокиричи нехай учаться на поліцейських, там якраз зараз 48 навчається, ще двох не вистачає до 50...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus