USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську з другої спроби встановили новорічну ялинку

10 Грудня 2018 16:06
10 грудня у Нововолинську на звичному місці, навпроти адмінбудівлі міської ради, встановили головну новорічну красуню, пише БУГ.

Нагадаємо, ялинка мала з’явитися у п’ятницю, 7-го грудня, однак під час її монтажу тріснув стовбур та обвалилася частина 14-метрового дерева.

Нова новорічна ялинка заввишки близько 11 метрів. Дереву було 12 років, воно росло біля приватного будинку. Власник продав ялинку виробничому управлінню комунального господарства .

Через форс-мажор ВУКГ довелося заплатити за дві ялинки. Вартість їх близько 2 тисячі кожна. До сум, які пішли на головну ялинку міста, додадуться ще витрати на доставку, монтаж тощо. Тому точної цифри наразі невідомо.

Минулого року були закуплені деякі нові вогники, то ж на цей Новий рік докупляти не будуть. Прикрашають завжди головну ялинку міста іграшками, які самостійно виготовляють працівники ВУКГ. Та зараз до цього процесу долучилися учні нововолинських шкіл.

Як буде виглядати новорічна красуня Нововолинська побачимо за декілька днів. Офіційно “запалювати” ялинку будуть традиційно – на День Святого Миколая.

У п’ятницю, 7-го грудня, ялинку встановили і на мікрорайоні Шахтарському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 10 Грудня 2018 19:12
Рiздвяна красуня. Радiсть для дiтлахiв та дорослих. Все буде добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus