USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вже завтра у Нововолинську – відкриття універсального спорткомплексу

9 Вересня 2016 19:35
Відкриття універсального спортивного комплексу відбудеться у Нововолинську 10 вересня об 11 годині в НВК «Нововолинська спеціалізована школа I-III ступенів №1 колегіум», - повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці Тільки Разом.

У заходах з нагоди відкриття спорткомплексу візьме участь голова Волинської обласної ради, засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця, голова правління Фонду Олександр Товстенюк, міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков. Планується також приїзд першого заступника Міністра молоді та спорту України, Президента федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула.

Реконструкція спортивного комплексу відбулася за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з Нововолинською міською радою. На оновленому стадіоні облаштували легкоатлетичні доріжки з сучасним покриттям, футбольне поле та універсальний волейбольний та баскетбольний майданчики. Загальна вартість робіт близько чотирьох мільйонів гривень. Витрати Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» на реконструкцію стадіону - 3 мільйона гривень.

У програмі заходів міська спартакіада школярів «Нововолинськ спортивний» із таких видів спорту: легка атлетика, баскетбол, футбол. Окрім цього - конкурси та розваги для дітей. Спортивний комплекс згодом зможе приймати різноманітні змагання міського та обласного рівнів.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 7 Вересня 2016 17:50
Вельмишановним панам Ігору Палиці та Віктору Сапожнікову-красна подяка та низький доземний уклін від усіх містян за добру справу для молоді Нововолинська!
)))) Показати IP 7 Вересня 2016 21:38
може менше наркоманів стане!
Анастасія Показати IP 7 Вересня 2016 22:57
Ми дуже пишаємось тим, що у нас буде новий спортивний комплекс... Дякуємо , що турбуєтесь за майбутнє наших дітей. Щовівторка дивимось новини на Волинському телебаченні і ваші журналісти гарно працюють, справді, висвітлюють ті подіі , які цікавлять простий народ. Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus