USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Палаці культури Луцька – дим та пожежники. Фото

24 Вересня 2019 20:10
У Палаці культури міста Луцька спрацювала пожежна сигналізація. Чергова одразу викликала пожежників і керівництво.

Усіх, хто перебував у приміщенні, вивели на вулицю. Це сталося ввечері 24 вересня, пише Конкурент.

У Палаці культури відчинені вікна і двері через невеликий дим. На місці працювали рятувальники, приміщення відключили від електропостачання. Ніхто не постраждав.

«На щастя, багато заходів в Палаці культури міста Луцька в цей час не було. Була тільки одна чергова, вона – героїня, їй треба дати премію. Вона правильно поступила в ситуації: терміново викликала пожежників, подзвонила до мене, до заступника директора, до інженера, електрик в нас ще перебуває на лікарняному, але теж прийшов. Усі наші служби були на місці буквально за три хвилини, як це сталося. Були заняття лише на третьому поверсі – усіх одразу вивели. У нас щитова розташована на першому поверсі. Тут не може бути таке, що хтось підпалив, бо тут сидить чергова. Пожежна сигналізація одразу спрацювала. Я думаю, що пішло велике навантаження на щитову», – розповів директор Палацу культури Юрій Войнаровський.

З його слів, причину експерти з’ясовуватимуть завтра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2019 20:19
Пішло перевантаження через те що повмикали калорифери, бо люди померзли + ослабло з'єднання (електрику привіт). Зараз таке кругом буде, бо сидіти реально холодно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus