USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У парламенті Норвегії шукали «прослушку» через російського шпигуна

25 Вересня 2018 13:31
У Норвегії працівники органів безпеки обшукали будівлю парламенту на предмет наявності прослуховувальних пристроїв після того, як в аеропорту Осло за підозрою в шпигунстві було затримано росіянина Михайла Бочкарьова.

Про це повідомила служба безпеки поліції Норвегії, передає DW.

За даними видання, норвезькі спецслужби також перевірять, чи не намагався росіянин зламати мобільні телефони депутатів або інших учасників парламентського міжнародного семінару, що проходив 20 і 21 вересня, в якому брав участь Бочкарьов.

Раніше стало відомо, що працівник апарату Ради Федерації Федеральних зборів РФ Михайло Бочкарьов перебував у Норвегії на запрошення Європейського центру парламентських досліджень та документації для участі у міжнародному семінарі, який проходив у норвезькому парламенті та був присвячений, зокрема, проблемам цифрових технологій.

Як повідомлялося раніше, 21 вересня зловмисник був затриманий в аеропорту Осло перед вильотом з країни, на наступний день після відвідування семінару по цифровим технологіям в парламенті Норвегії. Поліція повідомила, що його будуть утримувати впродовж перших двох тижнів через ризик знищення доказів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 25 Вересня 2018 16:50
Я в шоці брати мої! Наших братів звинувачують ! Я в шоці, тримайтесь братці-росіяни, я з вами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus